Pimpad fruktsallad

11/11/2009


På en klinikfest vi hade fick vi fruktsallad till efterrätt och då blev det en del diskussion kring detta. Jag tycker väl inte att fruktsallad behöver vara fel som dessert, men då ser jag helst att den är färsk och inte en öppnad konservburk. Och så gärna något som serveras till. Idag åt vi fruktsallad till mellis som jag marinerade lite och så hade vi vispad grädde smaksatt med lime till. Så som mellis är fruksallad i alla fall supergott!

Marinerad exotisk frukt 4 pers.
(går bra med vilken frukt som, men vi hade)
2 kiwi
1 stor mango
1 blodgrape
½ dl sirap
2 krm malen kardemumma
2 krm riven muskot
1 lime, saften

2 dl vispgrädde el. vispad crème fraiche
rivet limeskal

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.