Mumsiga tekakor till pulkabacken

2/24/2010

Hittade ett recept på lite grövre tekakor hos Ann (Tänk om jag ändå hade en blogg...). De tar lite extra tid att baka, för havregrynen ska stå och svälla ett par timmar, men det är det värt! Desto längre grynen får svälla, ju mindre mjöl behöver man tillsätta. Familjen gav dem ett högt betyg. Jag tog precis som Ann ett avlångt lock och stansade ut bröden med.
Bröden är perfekta att fylla och ta med ut i det soliga vintervädret, för skiner solen idag!


Tekakor med havregryn och linfrö, blir ca 20 st (mina är 15x10 cm).

5 kommentarer:

  1. Så fina de blev! Visst är det praktiskt med avlånga tekakor?!

    Tack för länkningen!

  2. De ser både snygga ut o låter himla goda!!! Jag älskar tekakor!

  3. Vilka fina!! Tekakor - I like!

  4. Så himla smarriga dom ser ut. Idag är jag sugen på att baka så kanske skulle man ta och testa? :)

  5. Vilka fina kakor! Ser jättegoda ut.

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.