Jag är kär...

9/10/2012

Min fina vän och kollega Anastasia (ja, hon med världens godaste macarons) har gjort det finaste tårtfatet till mig! Det var kärlek vid första ögonkastet. Hon köper porslin på loppis och gör underbara kak- och tårtfat av dem. Snäll som hon är fick jag ett vitt fat i tre våningar som kommer göra sig helt perfekt i bistron. Jag har tjatat på Anastasia om att hon ska starta en webbshop, inte bara för de fina fatens skull utan även till de fina örhängena hon gör. Urgulliga minicupcakes och små tårtor dinglar i öronen på våra vännen. Kika in på hennes blogg och låt er inspireras av hennes kreativitet! Vem vet, är ni riktigt snälla kanske ni kan lura av henne ett av de fina faten hon gjort.


Nu är det kanske inte främst kakor som kommer pryda mitt kakfat utan frukt och grönsaker som jag tycker om att ha framme på bänken i köket. Sedan till fest får de kanske maka på sig för att ge plats åt goda snittar eller lite fina tapas. Jag kan lova att jag kommer använda mitt fina fat varje dag i alla fall! Tack snälla Anastasia!



21 kommentarer:

  1. VILKET UNDERBART FAT gahhhh vill ha : ) måste kolla hemsidan illa kvickt kram Sofia

  2. Wow, superfint fat!

  3. Gud, så fint! Klart hon ska starta en webbshop! Har funderat länge på att leta på loppis och göra något sådant. Sen är det ju det där med att borra. Men man kan ju även limma koppar mellan faten har jag sett.... jaja, får väl ta mig till en loppis först...

  4. Jättefint verkligen, vilken fin vän och kollega! Har spanat in hennes blogg tidigare när du nämnt macarons och får kika in där igen! =)

  5. Tack, söt du är! FIna bilder det blev! Kram

  6. Wow, jättefint!!

  7. Oj, oj så fint! Den som hade så kreativa vänner som dessutom delar med sig!

    Ursnyggt att ha framme med alla godsaker. En sån kan jag tänka mig att ha på min framtida köksbänk :-)

  8. Vilket fint fat hon har gjort till dig! Ser otroligt fräscht ut med de färgglada grönsakerna.

  9. Men Gud vad fint! Jag vill också ha!! Anastasia borde absolut starta webshop! Hälsa henne att min syrras man håller på med sånt. ;-) Webshoper alltså, inte fat. :-)

  10. Verkligen jättefint! De där grönsakerna kom verkligen till sin rätt:-)

  11. Snyggt! :-D

    Jag brukar också pyssla ihop kakfat. Fast inte lika proffsiga, jag använder porslinslim och har koppar mellan faten.

  12. Fasiken va snyggt! med skålen på toppen blir det ju helt andra variationsmöjligheter med fatet, så snyggt det blev när du la alla fina grönsaker/frukter i. Förstår absolut din kärlek:)

  13. Åh vad fint det är!! Vill ha ;). Har spanat lite på hennes blogg och där finns minsann både mycket godsaker och fina saker. Har funderat på att beställa ett sånt kakfatsset och göra själv. Jag har kak- & tårtfats förbud men om jag använder några tallrikar jag redan har så borde det ju inte räknas, eller?

  14. Stum!!!! Åhhhhh, vad fint:))))) Ser ut som ett porslin jag har från Cervera…
    Hiur får hon till ställningarna då, köper hon dem??
    Duktig var ordet!!!
    Natti natt!
    Kraaaaaam Anna
    Röstar du;)

  15. Snyggt som tusan. Jag brukar också ha frukt och dylikt på mitt kakafat. Sällan man har kakkalas liksom...

  16. Verkligen jättesnyggt kakfat! Jag har också frukt i mitt kakfat på bänken i köket. Eller vänta nu... Papperslappar, fröpåsar, trasiga leksaker och annat smått och gott. Är det frukt? Jo, det ligger faktiskt två nektariner på det också. Kanske dags för städning ;)

  17. Superfin är den, skoj att hon gör dem själv =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

  18. Superfint fat, ett sånt beställer jag direkt;)
    Måste in å titta på hennes blogg
    Kram

  19. Ni får kika in hos Anastasia och flirta till er ett eget kakfat. Hon har gjort flera olika modeller, så det finns något för alla smaker.

  20. Vilket underbart fat! Jag har länge funderat på att göra ett eget, men jag känner väl att jag inte riktigt har det i fingrarna. :)

    Du har ju alla möjligheter att variera innehållet på det, någon gång blir det nog läge för kakor också! =)

  21. Vilket fint kakfat. Blir imponerad av kreativiteten :)

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.