tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post1296380688666307726..comments2024-03-10T09:18:29.862+01:00Comments on Remsans bistro: TACK!Remsanhttp://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-35078969426006111622010-07-19T16:34:27.572+02:002010-07-19T16:34:27.572+02:00Tack Emmy, vad gullig du är, vad glad jag blir! Hä...Tack Emmy, vad gullig du är, vad glad jag blir! Hähä, de där rårakorna var en klass för sig... men jag har ju lagat supermycket från din blogg, av alla bloggar är din den jag lagar mest ifrån. Långpannebröd, müsli, den där förrätten, och inte att förglömma den jättegoda kycklingen i balsamicosås! Listan kan göras lång. Kram!Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-88417724946931522502010-07-16T16:06:35.197+02:002010-07-16T16:06:35.197+02:00Nä men vad glad jag blir! Tack underbara DU för de...Nä men vad glad jag blir! Tack underbara DU för denna utmärkelsen!<br />Fast det där med bloggandet är väldigt ömsesidigt, då jag besöker dig<br />också titt som tätt för att se vad du hittat på i ditt kök! Finns alltid en massa inspiration... och du är mer än välkommen på drink på min uteplats när du kommer över till västkusten:-) Kram GourmetmorsanAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12808443346256026839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-26088556448994303222010-07-16T11:14:47.516+02:002010-07-16T11:14:47.516+02:00Nämen oj! Nu såg jag ditt nästa inlägg! Tack Gulli...Nämen oj! Nu såg jag ditt nästa inlägg! Tack Gulliga du! Vad glad jag blir!Anneliehttps://www.blogger.com/profile/14142047992735426677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-1548337211973308532010-07-16T11:13:08.327+02:002010-07-16T11:13:08.327+02:00Grattis till utmärkelsen Remsan, den är du väl vär...Grattis till utmärkelsen Remsan, den är du väl värd!<br />Ett av mina bästa matminnen tänkte jag dela med mig. Dom värsta har jag förträngt....<br />På en semesterresa till Kreta besökte vi för första gången Stavrosstranden (här spelades den gamla klassikern Zorba in....), stranden har senare blivit en favorit just för att det inte är så mycket turister som hittat hit ännu. Däremot finns där många grekiska familjer som vill bada där på helgerna. Härligt, det är ju precis så man ha det, när man är i Grekland! Hursomhelst: Köket på haket bredvid, var helt öppet och man fick man gärna gå in och titta i grytorna, vilket lock de än lyfte på så ville vi smaka. Det slutade med att vi (som vanligt) beställde in 2 rätter var, vi var 4 personer.... Maten sattes på bordet och vi delade på allt. Där fanns allt du kan tänka dig, vegetariskt, fisk, skaldjur, kött, linser och bönor. Lagat med mycket kärlek och olivolja. Och inte "det gamla vanliga" som serveras överallt. Vi fick smaka på massor av nya rätter, såna som du inte hittar på speciellt många restauranger. Vilken matorgie, jag glömmer det aldrig. Vi fick rulla ner till stranden efter den maten! *skratt*Anneliehttps://www.blogger.com/profile/14142047992735426677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-70554754463853683042010-07-16T10:01:45.167+02:002010-07-16T10:01:45.167+02:00åh, tack själv fina remsan!åh, tack själv fina remsan!charlottahttp://www.bagelsochblabar.senoreply@blogger.com