tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post1804334004472460048..comments2024-03-29T02:45:20.575+01:00Comments on Remsans bistro: Välja rätt fiskRemsanhttp://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-76871183603302664942010-05-18T13:26:03.611+02:002010-05-18T13:26:03.611+02:00Vad gott det ser ut! Har aldrig smakat lubb men sk...Vad gott det ser ut! Har aldrig smakat lubb men ska hålla ögonen öppna efter den. Nej inte är det lätt att hålla reda på alla fiskar. Vissa vet man att man ska undvika men alla mellanlägen. Det bästa skulle vara om butikerna och fiskhandlarna gjorde ett "godkänt" urval men kanske skulle det bli för begränsat. Hur som helst - din tillagning av lubb ser mycket god ut.Nässelblom och chokladhttps://www.blogger.com/profile/05506199546741923644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-45531368508343877662010-05-17T15:27:23.189+02:002010-05-17T15:27:23.189+02:00Snyggt! =)Snyggt! =)Fru Matgladhttps://www.blogger.com/profile/09321743822761131854noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-35139145348785093502010-05-17T10:28:33.319+02:002010-05-17T10:28:33.319+02:00Det här låter jättegott! Jag tycker om fisk, men g...Det här låter jättegott! Jag tycker om fisk, men gillar det oftast bara på restaurang, jag lyckas inte hemma! Men ska prova det här receptet med massa smaskens :) Ska hålla utkik efter lubb också. Tack för tipset att ha gojibär i brödet! Jag har tänkt ha det i müsli, filen och gröten, men glömde brödet...Emmahttp://bakut.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-76833533319791810362010-05-17T10:02:06.726+02:002010-05-17T10:02:06.726+02:00Vad läckert det HÄR låter! och lite svårt... fy va...Vad läckert det HÄR låter! och lite svårt... fy vad jag är dålig på att laga fisk, dessutom är jag sällan sugen men sen när man väl äter det så är det jättegott. Skaldjur däremot, det skulle jag kunna äta 7 dagar i veckan om det inte vara så dyrt... Okej, det var kanske lite överdrivet, kanske inte 7 men OFTA!Malinhttp://www.cannolisblogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-35278279035566729832010-05-16T23:36:18.967+02:002010-05-16T23:36:18.967+02:00jösses, vilken fin uppläggning! rena restaurangmat...jösses, vilken fin uppläggning! rena restaurangmaten :)charlottahttp://www.bagelsochblabar.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-62877227526893864132010-05-16T21:03:44.456+02:002010-05-16T21:03:44.456+02:00Hmm...ja, svårt det där med fisk, rödlistad eller ...Hmm...ja, svårt det där med fisk, rödlistad eller inte. Varför säljer de ens rödlistade fiskar?! Är dålig på det där och köper oftast det som är ok i pris. Har bara ätit lubb på restaurang, inte sett i min fiskbod, men kommer ihåg att det var riktigt gott!! Din rätt ser supersmaskig ut! Älskar ugnsbakade tomater.mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.com