tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post3204036437084098523..comments2024-03-29T02:45:20.575+01:00Comments on Remsans bistro: Varm äpplemust med glöggkryddorRemsanhttp://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-1837549381764980602009-12-06T02:37:18.756+01:002009-12-06T02:37:18.756+01:00Har funderat på att göra egen glögg så många gånge...Har funderat på att göra egen glögg så många gånger, men det har aldrig blivit av. Kanske dags...Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-46529076545748389722009-12-05T06:53:15.372+01:002009-12-05T06:53:15.372+01:00Hej Emmy. Äppelglögg låter. Den måste jag prova, d...Hej Emmy. Äppelglögg låter. Den måste jag prova, de gånger det inte passar så bra med starkglögg.<br />Eller testa att göra en själv på äppelmust, kanske..<br />Tack för tipset :)Birgitta Höglund's Mathttp://birgittahoglundsmat.wordpress.comnoreply@blogger.com