tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post3458156067309732144..comments2024-03-29T02:45:20.575+01:00Comments on Remsans bistro: Rent frosseri och total lyckaRemsanhttp://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-85843778804560340992012-07-24T15:39:30.934+02:002012-07-24T15:39:30.934+02:00Jag har aldrig testat ostron men nån gång så kansk...Jag har aldrig testat ostron men nån gång så kanske... Det ser jättegott ut! Till o med brieosten trots att jag inte är nån speciell ostälskare. Jag ska genast ut o plocka av våra hallon från buskarna och ta vara på! Kram på digAnnahttps://www.blogger.com/profile/05056425094471611634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-85954452662558688062012-07-23T18:53:46.585+02:002012-07-23T18:53:46.585+02:00Himmel vilken frossa... ja ska det vara sista målt...Himmel vilken frossa... ja ska det vara sista måltiden så mmmm vill jag nog också vara med på ett hörn! ;) Den där getbrien just give me! Och efterrätten yum yum yummie!Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-55494452224670044962012-07-23T18:18:50.343+02:002012-07-23T18:18:50.343+02:00Ser väldigt gott ut!! /EmmaSer väldigt gott ut!! /EmmaEmmahttps://www.blogger.com/profile/08370363926204738908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-67985935452464498162012-07-23T16:56:08.867+02:002012-07-23T16:56:08.867+02:00Wow, vilken afton! Ännu ett härligt inlägg med myc...Wow, vilken afton! Ännu ett härligt inlägg med mycket matglädje. Rom med körsbär låter förträffligt gott!<br /><br />Tillbehör kan man väl inte få för mycket av? Det är ju så roligt att göra också. Mycket fint och gott att inspireras av här.<br /><br />Kram till dig!Lotta i Två små kökhttp://www.lottakruse.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-76142750213838677652012-07-23T08:07:35.540+02:002012-07-23T08:07:35.540+02:00Det var inget dåligt frosseri :) Ser så fräscht oc...Det var inget dåligt frosseri :) Ser så fräscht och gott ut!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-683209780124368322012-07-23T03:18:35.551+02:002012-07-23T03:18:35.551+02:00Hej! Det var ett rejält frosseri ni var med om, oc...Hej! Det var ett rejält frosseri ni var med om, och när jag läser bloggen så blir jag också sugen på en skaldjursfrossa. Så fort röken är färdigbyggd så blir det rökta räkor kan jag lova. /UrbanUrban Rundströmhttps://www.blogger.com/profile/12783219392772320258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-91479635802097715862012-07-23T00:12:32.842+02:002012-07-23T00:12:32.842+02:00Ja det var frossa i dess rätta bemärkelse, ser rik...Ja det var frossa i dess rätta bemärkelse, ser riktigt yummi ut!!! Det var inte så lätt att göra ärtpesto idag dock, för ärtorna var tydligen slut här hemma, ha ha ha.. Har nämnligen en liten tös som gillar att äta frusna ärtor som snacks;) <br />Brödet ska jag definitivt baka, älskar nybakt bröd:)) Men jag hade nog fegat ur på ostronen jag med;)<br />Kram kram AnnaEkenäslivhttp://www.ekenasliv.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-60971469614508321812012-07-22T23:52:49.232+02:002012-07-22T23:52:49.232+02:00Vilken lyxmat! Skaldjur är det bästa och musslor o...Vilken lyxmat! Skaldjur är det bästa och musslor och krabba är mina favvisar! Och havskräftor så klart! Vad snygg du är på bilden (som alltid). Kram!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-51595156264159507902012-07-22T23:22:58.070+02:002012-07-22T23:22:58.070+02:00Malin, kokta musslor påminner om räkor i konsisten...Malin, kokta musslor påminner om räkor i konsistensen. Råa (som ostron) är mer som en liten geléklump...<br />Lisa, det går att använda dem i nät fast då får man koka dem och sedan gratinera dem. De öppnar sig när de kokats. Nät med musslor kokar jag och äter dem i den såsen. http://remsansbistro.blogspot.se/2010/07/vinkokta-musslor-med-hemmagjord-aioli.html<br />Men när jag vill gratinera musslor köper jag frysta, de ligger då i sina skal och är förkokta. Tina och gratinera tills smöret smält. <br />Sofie, du är gärna välkommen före min sista måltid :-)Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-13293118115955502872012-07-22T22:35:11.162+02:002012-07-22T22:35:11.162+02:00Herregud, så mycket gott! Skulle gärna sitta med p...Herregud, så mycket gott! Skulle gärna sitta med på din "sista måltid":)mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-86756501088422498282012-07-22T21:48:31.749+02:002012-07-22T21:48:31.749+02:00Jag har länge velat testa musslor, men inte vågat ...Jag har länge velat testa musslor, men inte vågat för jag är rädd att vi inte gillar det...<br />Men jag ska, snart!<br />Vad är det för några du använt här, sånna i nät? :DLisahttp://lisoball.bloggplatsen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-24053235795206234302012-07-22T21:47:16.533+02:002012-07-22T21:47:16.533+02:00Men du, så himla gott. Jag hade mer än gärna sutti...Men du, så himla gott. Jag hade mer än gärna suttit med bland er och sörplat. Älskar skaldjur och äter det ganska ofta, men lika gott varje gång. Musslor blir det dock inte så ofta, och inte heller ostron. Rättare sagt, har aldrig ätit musslor. <br /><br />Kram MalinMalin`s Dinerhttps://www.blogger.com/profile/14998972587027076301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-53948341243405040352012-07-22T21:31:49.307+02:002012-07-22T21:31:49.307+02:00OMG, där hade jag gärna suttit i pergolan och smas...OMG, där hade jag gärna suttit i pergolan och smaskat med er. Eller nej, jag hade kunnat sitta ute regnet också om jag bara fått smaka lite...<br />Jag gillar ostron, i måttliga mängder. Kanske inte så mycket för själva smaken utan mer grejen med det.Kimhttp://tantrussinsbak.blogspot.comnoreply@blogger.com