tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post4591645213395957781..comments2024-03-10T09:18:29.862+01:00Comments on Remsans bistro: Italienskt på menynRemsanhttp://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-2916464409561198072010-08-06T19:32:56.619+02:002010-08-06T19:32:56.619+02:00Åhh vad kul att få gratisböcler. Det fick vi allti...Åhh vad kul att få gratisböcler. Det fick vi alltid när jag jobbade på expressen. Då fick vi böcker som hade recenserats och jag valde alltid kokböcker och inredning :)<br />Håller med dig om att egen gjord pesta är sååå mycket godare.yaseminhttps://www.blogger.com/profile/13026259428368232534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-59923157992369789602010-08-06T12:40:05.390+02:002010-08-06T12:40:05.390+02:00Mums, det där låter gott, vi älskar pasta här i fa...Mums, det där låter gott, vi älskar pasta här i familjen. Nästa vecka ska jag prova på at göra röd pesto, det har jag alrig vare sig gjort eller provat innan så det ska bli spännande. <br />Kram MalinMalinhttp://www.cannolisblogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-18616528307237832842010-08-05T13:50:17.680+02:002010-08-05T13:50:17.680+02:00Tufft att göra egen ost! Det skulle jag vilja test...Tufft att göra egen ost! Det skulle jag vilja testa :-)Anonymousnoreply@blogger.com