tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post4948750662834723194..comments2024-03-29T02:45:20.575+01:00Comments on Remsans bistro: KräftskivaRemsanhttp://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-52112358151450900102012-08-15T22:45:09.334+02:002012-08-15T22:45:09.334+02:00Ha ha... Ja, varför gör vi inte det?! Tur kanske ...Ha ha... Ja, varför gör vi inte det?! Tur kanske ;-)Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-65639026910844056982012-08-15T22:08:43.760+02:002012-08-15T22:08:43.760+02:00Ibland undrar jag varför vi inte bor närmre varand...Ibland undrar jag varför vi inte bor närmre varandra?!mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-73276324815322083592012-08-13T22:34:03.736+02:002012-08-13T22:34:03.736+02:00Sofia, jag har också råkat utför det där. Åt bara ...Sofia, jag har också råkat utför det där. Åt bara av fiskdelen av ett julbord på Ålandsfärjan... Nej, det berodde inte på julsnapsen.<br />Mårtenssons, då får ni göra slag i saken och testa glassen nu.<br />Ansibecki, gulliga du! Tycker absolut du ska testa filodegspajen i alla fall.<br />Christer, äsch... ;-)<br />Sabina, gör det! Ni kommer gilla det.<br />Milla, tack!<br />Ann-Sofi, min också. Rosa är alltid fint ;-)<br />Malin och Kaksmulan, jag älskar alla sorters kräftor. Det har mest med lagen att göra tycker jag.<br />Kajomida, mycket går att förbereda det är det som är så bra med buffémat.<br />Erika, kul att bjuda afrikanerna på kräftskiva! Då måste ni snapsa och sjunga visor också.<br />Anna, snapsreceptet får du gärna dela med dig av. Testa brödet, ni kommer gilla det.Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-5667679286803003832012-08-13T16:03:05.360+02:002012-08-13T16:03:05.360+02:00Himmel så mycket gott, det bara vattnas i munnen:)...Himmel så mycket gott, det bara vattnas i munnen:)) Gillar din dukning, enkelt och vackert… Vi ska ha kräftskiva på lördag hos svärmor, jag ska naturligtvis göra min berömda snaps, och ditt bröd vore ju kalas med;) Dax att börja planera inför den tror jag!<br />Ha det fint vännen!<br />Kram AnnaEkenäslivhttp://www.ekenasliv.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-8434084423825856532012-08-13T16:02:39.854+02:002012-08-13T16:02:39.854+02:00Åh, nu sitter jag här på jobbet och blir hungrig! ...Åh, nu sitter jag här på jobbet och blir hungrig! Vilken underbar mat! Trist med laxen men så där kan det ju bli. Smart att kunna trolla fram någto annat som ersättning, bara så där. Men du är ju trollkunnig då det gäller mat har jag förstått! : )<br /><br />Det enda jag har svårt för när det kommer till kräftskiva är de röda kräftorna. Jag läste i en tidning att Ullmos vildfångade kräftor var goda (kinesiska) men jag håller mig helst till havskräftor, västkustbo som jag är. Dyra är de, men ack så goda. <br /><br />I september ska jag ha kräftskiva för ett par afrikaner som aldrig varit utanför sitt hemland förut. Då ska jag sno några recept från det här inlägget, tror jag. Kram!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-37222491750564716802012-08-12T22:58:56.499+02:002012-08-12T22:58:56.499+02:00Hur hinner du med allting?!? Så mycket god mat och...Hur hinner du med allting?!? Så mycket god mat och så fin dukning... toppen!kajomidanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-7995441597975395422012-08-12T22:32:28.165+02:002012-08-12T22:32:28.165+02:00Vilken buffé! Visserligen älskar jag kräftor (fast...Vilken buffé! Visserligen älskar jag kräftor (fast havskräftor är godast) men här vet jag inte om de hade kommit på andra plats efter alla andra godsaker på buffén. Den där mojito desserten ska absolut testat här med!Kaksmulanhttp://kaksmulan.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-36749380606978888532012-08-12T22:18:50.813+02:002012-08-12T22:18:50.813+02:00Men så mycket gott i ett och samma inlägg. Älskar ...Men så mycket gott i ett och samma inlägg. Älskar kräftor, men min favorit är ju havskräftor. Får väl erkänna att det är det enda jag smakat på, om man inte bortser från frusna upptinade utländska flodkräftor från när jag var barn.<br /><br />Kram MalinMalin`s Dinerhttps://www.blogger.com/profile/14998972587027076301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-56873659791618379662012-08-12T22:05:09.433+02:002012-08-12T22:05:09.433+02:00Oj så mycket godsaker:) O väldigt vacker dukning! ...Oj så mycket godsaker:) O väldigt vacker dukning! Rosa är min absoluta favoritfärg.Ann-Sofi MATSAFARIhttp://www.matsafari.matmolnet.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-59024015688419596072012-08-12T21:55:29.322+02:002012-08-12T21:55:29.322+02:00Men vilken härlig buffe :)Men vilken härlig buffe :)Millas Hälsoblogghttps://www.blogger.com/profile/06870109457764911872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-9898299369261515372012-08-12T21:29:36.787+02:002012-08-12T21:29:36.787+02:00Ska testa brödet i veckan! Lyx i vardagen :)Ska testa brödet i veckan! Lyx i vardagen :)Sabinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-34154514214574531102012-08-12T20:38:52.246+02:002012-08-12T20:38:52.246+02:00Vilken kräftskiva, kunde ju lika gärna vara nobelf...Vilken kräftskiva, kunde ju lika gärna vara nobelfesten :)Christerhttps://www.blogger.com/profile/11098219787601172638noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-78653531152091377152012-08-12T20:35:30.390+02:002012-08-12T20:35:30.390+02:00Som vanligt massor av gott på bordet. Och även i g...Som vanligt massor av gott på bordet. Och även i gräset :) Blev mest sugen på filodegspajen och desserten :) Kanske blir de inslag i min kommande höstbuffé-matlagningskväll :) Vad skulle jag göra utan alla dina fina recept?Ansibeckihttps://www.blogger.com/profile/08589760261447486475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-91741582880056563772012-08-12T20:33:26.748+02:002012-08-12T20:33:26.748+02:00WOW, vilken buffé det var uppdukat där då, så mång...WOW, vilken buffé det var uppdukat där då, så många godsaker! efterrätten har vi också spanat in, den låter så väldigt god och frisk. <br />Men dålig lax, nej det är verkligen ingen höjdare - det märks verkligen direkt man öppnar paketet. Då gäller det att ha is i magen och tänka om.Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-82040785229115413822012-08-12T20:27:02.202+02:002012-08-12T20:27:02.202+02:00Åhhh vad fint du gjort det: ) Ja lax ska man vara ...Åhhh vad fint du gjort det: ) Ja lax ska man vara försiktig med jag blev matförgiftad av gravadlax mellan jul och nyår urk : ( kramar SofiaAnonymousnoreply@blogger.com