tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post8189772196249611857..comments2024-03-10T09:18:29.862+01:00Comments on Remsans bistro: Kyckling Kung-PaoRemsanhttp://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-36210066643851369462012-01-06T22:03:47.058+01:002012-01-06T22:03:47.058+01:00Anonym, vad roligt! :-)Anonym, vad roligt! :-)Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-54015498537015153812012-01-06T20:13:24.738+01:002012-01-06T20:13:24.738+01:00Tack den va så upp skattad och mycket god :)Tack den va så upp skattad och mycket god :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-67208695295243855492009-12-29T11:10:18.459+01:002009-12-29T11:10:18.459+01:00Kinamat är riktigt gott ibland. Särskilt wok. Det ...Kinamat är riktigt gott ibland. Särskilt wok. Det här ser väldigt gott ut.Birgitta Höglund's Mathttp://birgittahoglundsmat.wordpress.comnoreply@blogger.com