tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post3760177028653479097..comments2024-03-29T02:45:20.575+01:00Comments on Remsans bistro: LöparlimpaRemsanhttp://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-42739659003306868482012-08-02T12:39:28.102+02:002012-08-02T12:39:28.102+02:00Åsa, det är precis så det ska vara att man tar i a...Åsa, det är precis så det ska vara att man tar i av det som finns hemma!Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-8540845776382049572012-08-01T15:52:39.567+02:002012-08-01T15:52:39.567+02:00Russin?! Hahaha, jag menade förstås aprikoserna! :...Russin?! Hahaha, jag menade förstås aprikoserna! :PÅsahttp://www.trapalanda.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-83241049407838059062012-08-01T15:51:41.118+02:002012-08-01T15:51:41.118+02:00Jag gjorde en ganska rejäl modifiering av ditt brö...Jag gjorde en ganska rejäl modifiering av ditt bröd. Bytte ut vete mot rågmjöl och havregryn mot dinkelmjöl. Skippade russinen och tog mer lingon istället. (Att jag gjorde om receptet var för att jag hade de produkterna hemma och skulle använda upp yoghurten som var kvar från annat brödbak).<br /><br />Det blev verkligen supergott! <br />Det är säkert lika gott om man gör din variant. Tack så hemskt mycket för ett toppenbra tips! :)Åsahttp://www.trapalanda.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-79728752266691274942010-09-09T12:38:14.532+02:002010-09-09T12:38:14.532+02:00Alltså alla i hela världen utom jag gillar sånt hä...Alltså alla i hela världen utom jag gillar sånt här nyttigt bröd... men jag brukar baka liknanade limpor och ge bort åt andra. Men jag äter hellre fluffiga långpannerutor. Men så blir ju hela jag lite fluffigare också. ;-)Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-22904458947098526612010-09-09T08:12:47.916+02:002010-09-09T08:12:47.916+02:00Verkar jättegott! Och bra för en som bara älskar h...Verkar jättegott! Och bra för en som bara älskar härligt italiensk eller baguette :-/ och borde tänka på att få lite mer mörkt bröd på frukostbordet :-)gourmetodling & kökshemligheterhttp://www.gourmetodling.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-44553148224347645322010-09-09T07:50:52.795+02:002010-09-09T07:50:52.795+02:00Ett liknande bröd brukar jag också göra, lingonsyl...Ett liknande bröd brukar jag också göra, lingonsylt i har jag aldrig testat, det verkar gott.Martinahttps://www.blogger.com/profile/05169066540084563675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-8917839926552359572010-09-09T05:45:34.885+02:002010-09-09T05:45:34.885+02:00Det finns bara en sak som stoppar mig från att var...Det finns bara en sak som stoppar mig från att vara med i Tjejmilen nästa år.<br /><br />Att göra ett extra bröd och ge bort är en jättebra idé.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-26949798626441619992010-09-08T22:45:12.924+02:002010-09-08T22:45:12.924+02:00Jag älskar dessa bröd - känns så himla nyttiga!Jag älskar dessa bröd - känns så himla nyttiga!Ias matblogg!https://www.blogger.com/profile/12696864502787179383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-50057439155662490402010-09-08T22:22:09.809+02:002010-09-08T22:22:09.809+02:00Jag gillar den här typen av bröd. Bara att röra ih...Jag gillar den här typen av bröd. Bara att röra ihop och grädda.Erika - Bakglädjehttps://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-51943833712973716662010-09-08T22:05:39.547+02:002010-09-08T22:05:39.547+02:00Det ser jättegott ut! Bikarbonat är så himla smidi...Det ser jättegott ut! Bikarbonat är så himla smidigt att baka. Synd bara att det inte håller så länge.Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.com