tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post5158145286844229876..comments2024-03-29T02:45:20.575+01:00Comments on Remsans bistro: Tvårättersmiddag som andas vårRemsanhttp://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-31782037927944955232013-04-03T14:24:59.203+02:002013-04-03T14:24:59.203+02:00Hanna, Det blev verkligen supergott! Tack för tips...Hanna, Det blev verkligen supergott! Tack för tipset!<br />Ja, den där våren... Det var mig en blygsam rackare...Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-30137342834997722812013-04-03T12:32:13.831+02:002013-04-03T12:32:13.831+02:00Vad kul att du testade (och gillade)! :)
Det är ...Vad kul att du testade (och gillade)! :) <br /><br />Det är verkligen tur att vi har svartrötter att äta till sparrisen kommer, särskilt när våren håller oss på halster... :/Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-40697442057212866262013-04-02T19:15:02.248+02:002013-04-02T19:15:02.248+02:00jag skulle ju testa svartrot för någon vecka sen m...jag skulle ju testa svartrot för någon vecka sen men då fanns det varken på willys eller på våran fruktaffär så då hoppade jag över det. men jag ska hålla utkik efter det och testa någon gång, man måste ju testa allt :)Pernillahttp://chibichibimoon.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-59885705956748119492013-04-02T18:32:17.303+02:002013-04-02T18:32:17.303+02:00Jag sådde svartrot för några år sedan, men det vil...Jag sådde svartrot för några år sedan, men det ville sig inte med något som man direkt kan kalla skörd så jag surnade till lite på svartroten. Oförtjänt kanske så jag måste nog ge den en chans till. :)<br />Påsken handlar för mig jättemycket om mat, men jag har inte heller ätit stora mängder och inte heller en endaste godisbit, men å andra sidan finns det kvar i skafferiet så...MÅ Gotthttps://www.blogger.com/profile/12295487762890953687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-49533479377824716612013-04-02T15:43:37.608+02:002013-04-02T15:43:37.608+02:00Vi har missat det där lite med jättemycket mat i å...Vi har missat det där lite med jättemycket mat i år. Ganska skönt på ett sätt, för det blir inte så mycket rester då. Vi är kassa påa tt äta upp allt nämligen. Smörgåstårtan från vårt kalas igår är tämligen slut dock. Jag gjorde inte lika stor som jag brukar, vilket visade sig vara klokt. <br /><br />Lammkött är man inte bortskämd med, fniss! I fredags åt vi färdigmarinerat från en iransk affär här i Göteborg och det var bland det bäsat jag ätit. <br /><br />Vit sparris och/eller svartrot låter inte dumt. Jag gillar båda! Kram!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-2828473754295135822013-04-02T12:21:39.186+02:002013-04-02T12:21:39.186+02:00Svartrot har jag provat för länge sedan och gör de...Svartrot har jag provat för länge sedan och gör det gärna igen serverat på detta sätt!<br /><br />Och lammsteken ser jättefin ut. Och potatissalladen. Oj, vilka sommarfeelings jag får! Längtar massor nu till sommar och lättare mat.<br /><br />Jättefina bilder hörrö - fina som alltid men kanske har kursen bidragit ännu mer? Du får berätta mer om den sen.<br /><br />Ha nu en fin vecka, post påsk!<br /><br />Kram LottaLottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-59923719322914922312013-04-01T23:05:03.325+02:002013-04-01T23:05:03.325+02:00Visst är man sugen på lite våriga och fräscha smak...Visst är man sugen på lite våriga och fräscha smaker nu! Ser väldigt gott ut!!mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-75995754868308154222013-04-01T22:30:36.738+02:002013-04-01T22:30:36.738+02:00Lite förvånande att flera av er inte smakat svartr...Lite förvånande att flera av er inte smakat svartrot, men det hade iofs inte jag heller för ett par år sedan. Och då älskar jag alla sorters rotfrukter och trodde jag testat dem alla. Svartrot kallas fattigmans sparris även om den inte riktigt liknar den vita sparrisen i smaken, utan påminner mer om en mild palsternacka tycker jag. Ni måste testa! De ser ut som lång svarta (jordiga) pinnar innan de skalas :-)Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-48533277733021420252013-04-01T21:50:54.809+02:002013-04-01T21:50:54.809+02:00Så gott det såg ut! Svartrot har jag nog aldrig en...Så gott det såg ut! Svartrot har jag nog aldrig ens ätit tror jag(?)! Borde kanske se till att testa det någon dag... Vad smakar det tro?Vardagsmat a la Jesshttp://www.vardagsmatalajess.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-90852717242042501432013-04-01T20:35:08.973+02:002013-04-01T20:35:08.973+02:00Det är konstigt vad man bara äter och äter under p...Det är konstigt vad man bara äter och äter under påsken. Jag är fortfarande mätt känns det som... Svartrot har jag aldrig provat att tillaga men nu blev jag riktigt sugen :)Ansibeckihttps://www.blogger.com/profile/08589760261447486475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-55241150626328811032013-04-01T20:24:05.999+02:002013-04-01T20:24:05.999+02:00Vilken smarrig, fräsch och god mat! :)
Mums, mums!...Vilken smarrig, fräsch och god mat! :)<br />Mums, mums!<br />Ha en fin kväll!<br />Kramar!<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-4292256258503959272013-04-01T20:23:34.623+02:002013-04-01T20:23:34.623+02:00Du fick mig att känna mig som om jag satt på en so...Du fick mig att känna mig som om jag satt på en solig balkong i maj! Med Rosévin i glaset.<br />Kimhttp://tantrussinsbak.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-75477252221312702172013-04-01T18:21:08.876+02:002013-04-01T18:21:08.876+02:00Är sugen på att prova svartrot och detta recept lå...Är sugen på att prova svartrot och detta recept låter ju fantastiskt gott! Ska helt klart testa :)Sandras Matkrypinhttps://www.blogger.com/profile/09463277145504526730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-37012998378337706902013-04-01T16:22:13.866+02:002013-04-01T16:22:13.866+02:00men kanske orkar jag äta en liten bit till känner ...men kanske orkar jag äta en liten bit till känner jag när jag ser svartrötterna :)<br /><br /><br />Lena från make a head foodLenahttps://www.blogger.com/profile/17758440671053007366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-89792612744276298712013-04-01T15:51:11.636+02:002013-04-01T15:51:11.636+02:00Salladen är så vårig och fin, krämen låter mycket ...Salladen är så vårig och fin, krämen låter mycket god. Svartrot har jag aldrig testat. KramKatarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-74828687997916974792013-04-01T14:53:57.643+02:002013-04-01T14:53:57.643+02:00Men jag måste kanske ändå ta mig i kragen och test...Men jag måste kanske ändå ta mig i kragen och testa att laga lamm. Jag är ju sååå skeptisk, bara att erkänna. Men nu lagas det lamm både här och där och där, så no return.<br /><br />Kram kramMalin`s Dinerhttps://www.blogger.com/profile/14998972587027076301noreply@blogger.com