tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post7172958051007804409..comments2024-03-29T02:45:20.575+01:00Comments on Remsans bistro: Dille på färska fikonRemsanhttp://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-55813221199364164042011-01-07T22:04:17.009+01:002011-01-07T22:04:17.009+01:00Färska fikon är något jag aldrig ätit/lagat men ha...Färska fikon är något jag aldrig ätit/lagat men har hört förr att det ska passa med just get, valnöt och honung. Måste väl prova? Det såg ju så gott ut på din bild!<br /><br />Ha en trevlig helg! Kram :)Lenahttp://almamater.bloggplatsen.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-65897545183411552672011-01-07T14:34:29.442+01:002011-01-07T14:34:29.442+01:00Mmm fikon. Just nu har jag också dille på fikon, h...Mmm fikon. Just nu har jag också dille på fikon, har en hel hög hemma. Kanske fikonmarmelad, det är ju så gott till ost :)Bland muffins och pelargonerhttps://www.blogger.com/profile/07405400810709652048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-28080675932729892582011-01-07T11:27:17.745+01:002011-01-07T11:27:17.745+01:00Ser superproffsigt ut! Och hon Lisa har ju en topp...Ser superproffsigt ut! Och hon Lisa har ju en toppenidé ju, en egen kategori för asiatiska rätter! För fina sådana recept vet jag att du har gott om!Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-53056743848284388312011-01-07T00:18:41.220+01:002011-01-07T00:18:41.220+01:00håller med, camembert har varit en storfavorit i m...håller med, camembert har varit en storfavorit i min familj sedan jag var liten! det var tradition att vi köpte med oss ett lager hem när vi var på vår årliga roadtrip i frankrike :)<br /><br />förrätten låter alldeles underbar! och vilken fin bild!charlottahttp://www.matrepubliken.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-43623722638305939932011-01-06T21:47:46.208+01:002011-01-06T21:47:46.208+01:00Ser väldigt gott ut men hör och häpen jag har vark...Ser väldigt gott ut men hör och häpen jag har varken provat färska fikon eller chèvre, det kanske är dags :-)Tina´s Mathttps://www.blogger.com/profile/02291062054533660311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-89390154674379558382011-01-06T17:23:55.723+01:002011-01-06T17:23:55.723+01:00En klassiker, ser jättegott ut! Köpte fikon i tid ...En klassiker, ser jättegott ut! Köpte fikon i tid och otid i höstas när de sålde goda och prisvärda på Möllan.Torsk på Laxhttps://www.blogger.com/profile/09688712107935875474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-47034577825256837632011-01-06T16:42:43.259+01:002011-01-06T16:42:43.259+01:00Vit Castello är en vitmögelost som jag tycker smak...Vit Castello är en vitmögelost som jag tycker smakar något. Det gäller att äta den rumstempererad. Kombinationen med fikon, honung och nötter får ju det att vattnas i munnen!mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-72706485565097547952011-01-06T15:32:56.816+01:002011-01-06T15:32:56.816+01:00Hej Remsan! Jag följer din blogg och jag älskar de...Hej Remsan! Jag följer din blogg och jag älskar den. Det jag dock saknar är en egen etikett för dina grymma ASIATISKA rätter. Keep up the good work och ha ett fantastiskt 2011! Kram LisaAnonymousnoreply@blogger.com