tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post9202328212236477938..comments2024-03-10T09:18:29.862+01:00Comments on Remsans bistro: Västerbottenostfyllda hickoryburgare med ingefärs- och lingoncoleslaw och picklad rödlökRemsanhttp://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-17266386587921903932013-07-25T09:45:04.869+02:002013-07-25T09:45:04.869+02:00Picklad rödlök, det älskar jag! Och hurra för att ...Picklad rödlök, det älskar jag! Och hurra för att äntligen kunna läsa ikapp alla inlägg jag missat den senaste veckan! KRAM!Charlotta Ljungbladhttps://www.blogger.com/profile/11181905357638728562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-63684812026104032912013-07-24T01:10:50.118+02:002013-07-24T01:10:50.118+02:00Mums mums mums så gottigt!!! Kan man rösta på dig?...Mums mums mums så gottigt!!! Kan man rösta på dig??<br />Lycka till!<br />Kram Anna, som definitivt ska gå och susselussa nu;-)Ekenäslivhttp://www.ekenasliv.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-61985847020589329562013-07-23T21:02:44.159+02:002013-07-23T21:02:44.159+02:00Heja, heja! De där burgarna går garanterat hem i t...Heja, heja! De där burgarna går garanterat hem i tävlingen :) <br /><br />Picklad rödlök är för övriga förbannat gott. Åt det igår, när vi grillade lite tacostyle och fyllde tortillabröd med chipitleglaserade spett, guacamole, pucklas rödlök och massa annat gött :)Sara på Vardag.nuhttps://www.blogger.com/profile/04691618741613240204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-73559610790569139662013-07-23T11:25:27.017+02:002013-07-23T11:25:27.017+02:00Det blir lätt hamburgare på grillen... Lätt att fi...Det blir lätt hamburgare på grillen... Lätt att fixa och roligt med tillbehören :-) Rödlöken har blivit en favorit i år. Så fräsch! Kul tävling också. Ska se om jag hittar nån burgare att tävla med men det blir svårt att klå dessa godingar. Jag menar både västerbottenost och rökig hickory... Lycka till i tävlingen men det behövs ju knappast - du vinner :-)<br /><br />Kram!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-14925848255511687822013-07-23T07:24:17.858+02:002013-07-23T07:24:17.858+02:00Vilka burgare! Jag både tror och hoppas att du dra...Vilka burgare! Jag både tror och hoppas att du drar hem vinsten med detta bidrag :) Jag ska i alla fall spara detta recept och testa vid tillfälle. Intressant smakkombo!Sandras Matkrypinhttps://www.blogger.com/profile/09463277145504526730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-88101346457945225482013-07-22T08:18:42.904+02:002013-07-22T08:18:42.904+02:00Mmm...låter ju jättegott! :)
Vi grillar så klart o...Mmm...låter ju jättegott! :)<br />Vi grillar så klart också på sommaren, men inte så ofta...<br />Men dina burgare vill jag testa! :)<br />Och lycka till med tävlingen! :)<br />Ha en toppen måndag!<br />Kram kram<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-44725435859087838752013-07-21T22:21:43.422+02:002013-07-21T22:21:43.422+02:00Ja, det är ju konstigt det där med sommar och gril...Ja, det är ju konstigt det där med sommar och grill. Ett par gånger har jag varit ute och sprungit halvhungrig vid 6-7-tiden på kvällen. Ingen bra idé!! Mat och grilldoft från alla håll!<br /><br />Men de där burgarna. Ojojoj!! Burgare gillas, både grillade och stekta funkar. Och vilka härliga tillbehör! mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-42581581688139371702013-07-21T21:13:44.871+02:002013-07-21T21:13:44.871+02:00Låter gott
Måste pröva coleslow receptet
Låter gott <br />Måste pröva coleslow receptet<br /><br />Systeryster och jag ....https://www.blogger.com/profile/10290850627531234425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-71987856278321187572013-07-21T20:47:29.400+02:002013-07-21T20:47:29.400+02:00Vilken härlig bild på burgarna, håller tummarna fö...Vilken härlig bild på burgarna, håller tummarna för dig i tävlingen heja!<br /><br />Har även läst om ert vildmarksäventyr, underbart att bara komma ifrån på det viset. :) Snart har du semester igen och vi ska verkligen njuta av våra veckor. Kram!Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-43759012102513869452013-07-21T13:15:54.561+02:002013-07-21T13:15:54.561+02:00Det här luktar vinst, tycker jag. Receptet sparas ...Det här luktar vinst, tycker jag. Receptet sparas genast ned för framtida grillning.<br /><br />Jag brukar göra vegoburgare och frysa dem. Sedan grillar jag dem halvtinade på lägre värme, då brukar de hålla ihop bättre. Samma sak med kalkonfärs som gärna blir lite lös. Kramar till dig, fina goa Remsan. (Hemma är det jag som grillar mest, jag gör även tillbehören, mannen dricker öl och står med solsvedd bringa fast inga foppatofflor, hemska tanke).Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-27753836205555017472013-07-21T11:53:59.152+02:002013-07-21T11:53:59.152+02:00Men Moma... Grillsmaken tar över? Nej nej... ;-)
T...Men Moma... Grillsmaken tar över? Nej nej... ;-)<br />Tack för att ni är mina egna korr-läsare. Osten ska så klart vara med och gömmas i burgarna!<br />Mårtenssons, himmastoppade korva är aldrig fel. Det är riktig korv det. <br />Fröken Dill, visst har Wirbladhs gott kött! Då behövs inte mycket kryddor. <br />Pernilla, jag också! Passar till allt och för att inte tala om i sallader. Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-70636318720247791712013-07-21T10:20:55.116+02:002013-07-21T10:20:55.116+02:00mmmm. picklad rödlök. är helt besatt av det för ti...mmmm. picklad rödlök. är helt besatt av det för tillfället. så gott!<br /><br />fast hela den här burgaren låter ju fantastisk förstås. nu var det alldeles för längesen jag åt hamburgare känner jag, måste göra någonting åt det snarast! eller... i slutet av nästa vecka när vi kommer hem från gränna.Pernillahttp://chibichibimoon.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-90936292024412396572013-07-21T10:08:36.356+02:002013-07-21T10:08:36.356+02:00Ja, det är nog oftast J som grillar. Jag tycker no...Ja, det är nog oftast J som grillar. Jag tycker nog att jag gör det minst lika bra, men när han frivilligt tar över tackar jag och tar emot. Detsamma gäller faktiskt nästan all "tekniktung" matlagning. J plockar fram maskiner och mal färs, stoppar korv och bakar bröd. Inte mig emot, det blir ju så gott. Min egen specialitet är nog snarare att kombinera smaker, marinader, dressingar och såser. Och att jaga fram fina råvaror förstås. Favoriten på grillen åt vi igår - stora pinfärska fläskkarreskivor med ben från Wirbladhs. Så gott att man kunde gråta, vilket KÖTT! Lyckliga du som bor nära!!!Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-43594412769902220262013-07-21T07:24:34.432+02:002013-07-21T07:24:34.432+02:00Funderade också lite på var osten kommer in...Funderade också lite på var osten kommer in...annikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-65557797558457399552013-07-20T22:16:54.798+02:002013-07-20T22:16:54.798+02:00Ja, en himmagjord korv är ju inte helt sällan skåd...Ja, en himmagjord korv är ju inte helt sällan skådad på vår grill, oftast kör vi med elvarianten men då och då är vi modiga och tar ut kolgrillen på balkongen. (dock är frun hypernervös att någon ska bli arga på oss...)<br />De vegetariska burgarna vi gjorde på kidneybönor nu sist höll ihop riktigt bra, förvånande nog. Annars har vi också haft samma problem med att de faller i bitar på grillen. <br /><br />Spark i baken säger vi och håller tummarna för ert bidrag!<br />Kram, kramMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-60109845015086799432013-07-20T22:13:04.257+02:002013-07-20T22:13:04.257+02:00Hej. Låter gott men var är Västerbottensosten? Ane...Hej. Låter gott men var är Västerbottensosten? AnetteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-987245012447400798.post-35005255819844966782013-07-20T20:40:40.883+02:002013-07-20T20:40:40.883+02:00Vet du, jag grillar helst inte, eller jo, ibland s...Vet du, jag grillar helst inte, eller jo, ibland såklart, oftast kyckling men helst fisk, annars tycker jag att grillsmaken lätt tar över och allt kött smakar likadant "grillat".<br /><br />Lycka till i tävlingen nu!Anonymousnoreply@blogger.com