Svarta lådan

2/06/2013

För ett par dagar sedan damp min Black Box ned i brevlådan med smakprov av de tre vinerna som ska fightas om att få hamna i den rätta Black Box när vinet lanseras den 1 april. Vi har hittills hunnit testa vinerna vid ett tillfälle tillsammans med lite olika sorters god mat, men vi ska ha en provning till innan jag lägger min röst. Det är en jämn kamp kan jag lova! Vi i juryn har dessutom ingen aningen om vilket vin vi lägger vår röst på eftersom vinprovningarna är ett blindtest. Spännande eller hur?!

Skynda er in på Black Box Facebooksida och lägg er röst innan den 14 februari! Ni kan dessutom vinna ett presentkort från Bagaren & Kocken! Varje dag fram till den 13 februari tävlar de ut ett presentkort värt 300 kr! 

Här hittar ni resten av juryn:
Chili con Karin, Karin Walker
Lyxlagat, Frederik Zäll
Mat med vänner, Nino, Markus & Robert
Mat och odla, Martina Koch
Salt & Peppar, Camilla Gurell
Smaskens, Annika Ingemarsson
Veckans Middag, Sanna Olander

5 kommentarer:

  1. vad roligt, och spännande :) nu är ju jag ingen vindrickare, men det låter ändå kul det där med blindtestet. tänk om ni är helt oense i juryn, då får de släppa allihopa ;)

  2. Ha ha... Ja, det kanske slutar, med tre nya boxar med vin!

  3. Nino, Markus och Robert heter vänner tre. Vi har provat vinerna och har en klar favorit....

    Tack för alla hjärtans dag tipsen. Det finns kvinnor i vår närhet som kommer bli glada...


  4. Tack! Jag visste inte om jag skulle kalla er för Steffo, Plura och Bengt ;-) Vi tyckte lite olika vid första provningen, så vi ska testa igen. Fast jag har nog ändå redan bestämt mig.

  5. Så spännande! Vi har lagt vår röst på det som vi tyckte lät som vi, du kan säkert gissa vad et blev:) Men för er måste det ju vara riktigt kul att se vilken grupp ni hamnar i efter att ha provsmakat vinerna.

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.