Livets tvära kast

8/31/2012

Idag har vi tagit farväl av en nära vän. Ett fint syskonpar förlorat sin pappa. En kvinna har mist sin käraste. Och många många har fått ta avsked från en god vän. Alldeles för tidigt... Ingen vet vad livet har i beredskap för oss. Kanske är det lika bra. Eller bör vi leva som om varje dag vore den sista? Jag vet inte, men vi får försöka att njuta av det livet vi fått. Det var ett fint avsked idag om än väldigt tungt. Du kommer alltid att finnas hos oss i våra fina minnen av dig.


Ha en skön helg mina vänner och se till att krama dem ni älskar en extra gång! Gör det där du länge gått och funderat på! Ring den där vännen som du tänkt på så länge! Gnäll inte över småsaker. Gå ut och känn efter hur det verkligen känns när regnet faller ned på ditt ansikte. Det är rätt skönt ändå.

13 kommentarer:

 1. Mina tankar går till alla de som känner saknad och sorg! Ta hand om er!

 2. Hua! Livet är inte rättvist alltid. Försöker ha det lite göttigt varje dag och njuta av nuet och det man har. Många styrkekramar!

 3. Kram <3

  /Malin

 4. Kram!

 5. Det är så sant Emmy... Man vet aldrig vad livet för med sig.. Själv känner jag verkligen att det är tur att man inte vet, man får ta motgången när den kommer, för man kan inte förbereda sig på dem.
  Önskar dig en riktigt fin lördag med massa hemmamys!!
  Kramar Anna

 6. Usch, jag blir så ledsen när jag läser det här :=( Det är så orättvist med människor som blir ryckta från en alldeles för tidigt.

  KRAMAR till er!

 7. Kram...

 8. Tänker på er,
  kram

 9. Livet är så skört... gäller att njuta av allt som finns omkring oss. Kram på er.

 10. Jag beklagar, stor kram!

 11. Tack snälla ni! Kram tillbaka.

 12. Kram till er. Man undrar ju var i sådant rättvisan finns.

 13. Stora kramar till er! Ibland är livet verkligen inte rättvist någonstans :(

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.