En av de största dagarna

8/15/2013

Igår fyllde vår lilla tjej (äntligen) fem år. Känns som hon har väntat på denna stora dag sedan ett år tillbaka. Verkar vara lika stort för henne som det är för de sjuttonåringar som väntar på dagen när de blir myndiga. Lång väntan har det varit eftersom hon vetat att när sommaren kommer så fyller hon år och även om vi sagt gång på gång att det är i slutet på sommaren så lyssnade hon inte riktigt på det. Dessutom har hon varit helt övertygad om att hon på sin födelsedag skulle tappa sin första tand och nu blev det inte riktigt så, men hon har en första lös tand!När den där efterlängtade födelsedagen äntligen kom.


Det fanns två saker som hon önskade sig så innerligt, en bebis och en Hello Kitty-tårta. Båda fick hon. Nja... Det där med en egen bebis får vänta ett bra tag till och hennes föräldrar är inte riktigt sugna på att ställa upp med ett småsyskon. Hon får helt enkelt nöja sig med att låna andras så länge, det svåra är bara att man måste lämna tillbaka dem...

Önskan om Hello Kitty-tårtan var aningen lättare att uppfylla. Ja, nu är det inte jag som har gjort den utan vi har beställt den. Jag försökte förjäves att få ett kort med skärpa på födelsedagsbarnet och hennes tårta och helst utan att tårtan föll av fatet. Och precis när jag fått henne att stå still rullas den nya cykeln in och snabbt som attan fick jag släppa kameran och fånga fatet. Vad tror ni hon önskade sig när hon blåst ut alla ljusen? Bilden längs upp ger er svaret... :-)

12 kommentarer:

 1. Grattis, lilltjejen!!!

 2. Så fin hon är, din tjej! Min son har också alltid längtat efter en bebis/lillebror/lillasyster. Så fort han ser en tittar han på mig och utbister "åhh mamma titta vilken fin!" Tyvärr kan mamma och pappa inte styra över allt här i livet. Och det har tagit tid, och en och annan tår, för min son att förstå.

 3. Grattis till Milia!

 4. Ha, ha, en bebis! Ni får väl ställa upp ;-)
  Grattis till lilltjejen :-)

 5. Grattis till stora tjejen! :)
  Kram kram
  //Lana

 6. Så mysigt det är att fylla fem år! klart att hon längtat massor efter denna dag :) Det ser ut som hon fick njuta av det hon önskade sig.
  Kram

 7. Lilla skruttan!!! Ja, det är väl så att precis ALLT kan man inte göra för sina barn då, eller vad säger du;-)
  Så fin hon är!!
  Kram Anna

 8. Lösa tänder är STORT, det är liksom inkörsporten till att bli stort skolbarn :-) Hoppas hon fick en fin dag, så ser det onekligen ut i alla fall!

 9. Så himla söt hon är Emmy, grattis i efterskott! Jag tycker också ni ska ställa upp och uppfylla hennes önskan! ;-)

 10. stora tjejen! det är klart att det är en av de största dagarna att fylla fem år :) och lös tand dessutom, det är inte illa!

  du kan hälsa Milia att det finns en bebis här som hon kan få låna mellan 05.30-08.00 på mornarna så kan jag få vila ut lite.

 11. Känner igen den där frågan om syskon : )
  Tur att man kan låna
  Hoppas ni hade en bra födelsedag

 12. Härliga femåring! <3

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.