Ho ho... Nu är jag tillbaka!

4/26/2010


Som några av er kanske märkt har det vart dåligt med uppdateringar de senaste dagarna. Men jag har varit bortrest. Först spenderade jag torsdagen i Ullared på Gekås. Vilket ställe! Ja, nu minglade jag inte med kändisarna från såpan, utan shoppade istället. Och det går verkligen att fynda. Jag har inte varit där på ett par år, men utbudet har klart blivit bättre. Gekås är inte som andra lågprisvaruhus, utan de har mycket fint (även om de även har skräp).
Sen flög (märk väl, flög, dock inte enligt tidtabellen, men men...) maken och jag till Stockholm för att ha en barnfri helg. Och helgen har varit såå skönt! 

Vi shoppade även här en del. Investerade tycker jag i och för sig låter bättre
;-) Några butiker, så som Berry, Inn & Finn, Mique, Granit, Lagerhaus... hade en del saker som jag behövde investera i :-)
Självklart har vi även ätit och druckit gott. Absolut bästa drinkstället i Stockholm är Gondolen tycker jag. Åker ni till huvudstaden så åk upp på Gondolen och ta en drink, gärna på sommaren när de har sommardrinkar, som tex rabarbersvaj. Mmm...
Vårt hotell, Radisson Blu, vid centralstationen hade även de en trevlig bar med utsikt över Stockholm och mycket goda drinkar. Även de väl värda ett besök!
Vill man "drinka" så är det bättre att gå på bar än pub...

6 kommentarer:

 1. Ja, vi undrade just om du övergett oss! ;)
  Låter superhärligt med ett Stockholmsbesök...vill oxå!!
  Ha en skön tisdag, god morgon!

 2. Å vad härligt med en barnfri helg i Stockholm! Vi ska själva upp i höst på Grands skaldjursbuffé och vet inte var vi sak bo, ska kolla upp hotellet ni bodde på, lät mysigt.

 3. det låter som att du har haft ett par riktigt bra dagar :)

  sv: ja, det är både gott och matigt med keso i pannkakor/plättar :) synd att dina barn inte gillar det, men jag var likadan när jag var liten, jag minns också att jag ratade mammas kesoplättar.

  du får ha en fortsatt bra dag och vecka :) kram

 4. Va kul att du gillade tipsen, vad hittade du för fint i butikerna?

  Gondolen har verkligen en av stockholms mest vackra utsikter :)

 5. Gud så skönt med barnfri helg. Det gör så mycket för relationen och behövs verkligen. :)

 6. Ja men visst har GeKås blivit bra mycket bättre än vad det har varit. Man kan göra riktiga fina fynd där nu.
  Härlig helg ni haft i Stockholm, det kan man verkligen behöva lite då och då.

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.