Kökets lilla svarta

5/25/2011

I mitt kök är den lilla svarta en ny favorit för mig, men inte som klänning utan snarare som trasa. Den åker fram dagligen och inte bara när det är fest. För nu är det nämligen slut på snusket hemma hos oss! Ja ja, jag vet vad ni tänker... Men det är så att jag har införskaffat en svart liten hemhjälp som ska råda bot på snusket.


Den kommer i ett praktisk aftonväskeformat och har inhandlats på Designtorget. Den kostar lite mer än en vanlig trasa, men man får vad man betalar för. Jag har lyckats hitta en som inte luktar pecka redan efter någon dag. Den är gjord av cellulosa och går att tvätta i 60°. Och luktar inte illa efter någon dag, inte efter flera dagar heller för den delen. Så har du vägarna förbi en av Designtorgets butiker, så köp dig en egen liten svart trasa till köket.


Idag har jag däremot gjort något snuskigt roligt (läs jobbigt)! Jag har tillsammans med mina kollegor sprungit
Drottning Margaretaloppet. Jag tror detta måste vara vårt 9:e år vi ställer upp.

Vi kämpar, stånkar och svettas i 5 kilometer (ja ja, jag vet att det är som uppvärmning för en del...). Allt bara för att få njuta av en liten picknick.5 kommentarer:

  1. Vilket härligt inlägg! Perfekt med en sån disktrasa. Jag tycker annars att jag är duktig på att inte få dem att lukta (undvika mjölkprodukter och skölja i kallt vatten) men vissa andra (pojkvännen) är inte lika duktig...

  2. Trevligt! På måndag ska jag lunka blodomloppet. Mest för picknicken. Löpningen har jag lagt ner för ett tag. Ska bli "trevligt" (inget bra ord om ett lopp!!)

  3. Duktig du är som har sprungit! Och vilket roligt inlägg med trasan. Jag gick helt igång på det glammiga och trodde du skulle visa upp värsta stassen. ;-)

  4. Underbart, helt enkelt underbart!
    Här har du fler som började undra över vad som skulle dyka upp...

  5. vilken härlig disktrasa :)

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.