Idag är ingen vanlig dag

3/25/2013

I min stad var det inte många som hade uppfattat att det var earth hour i lördags för det var en ganska ljus stad jag åkte genom på väg till jobbet på lördags kvällen. Men jag tror däremot inte att det är många som har missat vilken dag det är idag. Har ni? Vi har dessutom haft besök av en viss fågel i natt som lämnat svarta avtryck med sina smutsiga fötter framför öppna spisen. Vilken typ va?! Men snäll som tranan är lämnade den lite roliga saker och då har vi överseende med att den smutsar ned.


Idag lyser istället solen upp vår lilla stad och smälter en massa snö! Och solen värmer dessutom skönt. Helt underbart! Vi njuter av våfflor och förhoppningsvis ett par nya fräknar på näsan.
 

11 kommentarer:

 1. Härligt med solen som värmer, våffeldagen till ära! Kram

 2. Anonym sa...

  ca 250 våfflor har vi gräddat på jobbet idag, jag åt ingen, det vart för mycket av våffeldoft under en och samma dag! :-)

 3. Jovisst satt jag i ljusskenet i lördags kväll!
  Våfflor har jag däremot inte gräddat några av. Däremot bjöd jag läsarna på ett recept på Facebook, när jag märkte att det var ett par hundra sökningar på just våfflor vid lunchtid.

 4. Vilken härlig bild! Äter också våfflor idag (och har gjort under ett antal dagar...), Så gott!

 5. jag tycker det är earth hour jätteofta så jag hade totalt missat det, men det kanske inte är jätteofta, det kanske bara är tiden som går fort?

  inte en enda våffla har jag satt i mig, men så tycker jag ju inte alls om våfflor heller så det är jag ju bara glad över :)

 6. Våffeldagen är en viktig dag att uppmärksamma, för vår framtid. Minst lika viktig som earth hour! Inte en endaste liten våffla har serverats mig idag - och inte orkade jag göra göra ikväll heller. Jag får göra en egen våffeldag en annan dag!

 7. Åh, inte en endaste våffelbit har någon av oss fått smarra på idag, minst sagt fruktansvärt tycker vi:)
  Håkan hade släckt i lördags men frugans restaurangbesök skedde i ljus.

 8. Anonym sa...

  EYs våfflor har vi också fått avnjuta : ) Dina var fina som dig! kram Sofia

 9. Anonym sa...

  Blev inte en enda våffla för mej igår, det får jag ta igen i helgen! Däremot uppmärksammades Earth Hour i mitt hem här i Båstad :)

 10. Aj, aj. Jag missade våfflorna helt och hållet. Men så fort man öppnade Instagram blev man varse :-)

  Det får bli våfflor en annan dag!

 11. Vi åt inga våfflor igår... men vi tar igen det med råge snart!

  Ja den där pippin såg jag allt spår av på Facebook hihi ;)

  Så kul att gå fotokurs! Det hade jag också gärna velat gå (om nu tid fanns...) Du är ambitiös och duktig du vännen, stor kram!

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.