Att få kexen att räcka länge

3/30/2012

Idag är det fredag, vilket innebär att Lowe kommer sitta bänkad framför programmet Minuten ikväll. Brukar ni titta på det? I så fall förstår ni vad jag pysslar med på bilderna nedanför.

Det gäller att med bara ansiktsrörelser flytta kexet från pannan och ned i munnen. Precis lika svårt som det låter, men jag kan lova att folk ser väldigt roliga ut att titta på medan de försöker.


Varför jag ligger då på en sten och äter kex på detta krångliga vis? Jo, vi träffades efter jobbet igår och grillade samt hade roliga lekar ute för att fira vår kollega Anita som fyllt jämt. Hon är en stor friluftsmänniska och livsnjutare så firandet var precis så som Anita är lättsamt, roligt och skönt.


Så om ni inte vet vad ni ska hitta på i helgen kan ni alltid plocka fram ett paket kex och ha lite roligt. Men de ska in i munnen utan hjälp av några händer för att ni ska få äta upp dem!


Ha en riktigt skön helg allihop! Själv ska jag även denna helg förgylla tillvaron för min patienter, men jag hoppas på lite mys imorgon med god mat och en skvätt vin. Vad har ni själva för planer? Ja, förutom att leka då...

15 kommentarer:

 1. Haha, du är rolig du! Vi har bokat en hotellnatt i morgon, då mannen min fyller år, skall vara skoj.

 2. Vilken härlig bildkavalkad du bjuder på denna fredag! Kanske något att testa istället för att spela pingis ikväll:)
  Inga specielle planer gjord, förutom bubblorna som ska intagas till en god middag imorgon då...

  Ha en skön helg på jobbet,
  kram

 3. aha! det är sådär jag ska göra med chipsen för att få dem att räcka längre, ska nog börja redan nu ikväll... tur att jag är en sån tålmodig människa då, hehe. nej. just det, det var jag inte. men jag kan ju försöka med ett i alla fall så har jag nåt att roa mig med :)

  och nej, du har så rätt angående maskroslampan, jag skäms nästan lite. borde bli av med mitt medborgarskap tror jag... inte har jag nånsin varit i thailand heller. skulle bli utvisad direkt i jan björklunds medborgartest!

 4. Underbara du! Häftiga ansiktsrörelser du har ;)
  Nej, ingen Minuten ikväll... det ryktas om någon danstävling... vet dock inte om jag ser på den. Kanske blir det filmmys med fina maken! Önskar dig en mysig fredagskväll, kram!

 5. Roliga bilder och tack för tipset om rolig lek.
  I helgen har jag inte bestämt så mycket, ska se till att tonåringen kommer på en orienteringstävling/läger och i morgon är det ju earth hour kl 20.30-21.30
  Ha en bra helg

 6. Haha....verkar vara en rolig lek. Har kollat lite på minuter några gånger. Men ikväll blir det let´s dance!!:)

 7. Ha, ha det är jättesvårt det där! Låter som en kul kväll med kollegorna. Minuten har jag ingen koll på alls?

  Magar ska mättas med god mat i helgen men jag har även en dejt med en åttakubiks container som ska fyllas. Med bygg- och rivskräp. Låter nog inte så kul men det ska bli skönt att bli av med det. Efteråt kommer vi ha ny energi, som när man rensat en garderob eller nåt, fast här i större skala!

  Trevlig helg och kram till dig!

 8. Lika snygg som vanligt- nästan! :-)

 9. Eller skulle jag kanske ha sagt "tjena kexet, ligger du här och smular"?!

 10. Haha vilka roliga bilder. Hoppas du får en fin helg på jobbet då. /E

 11. Den där leken tror jag mina barn skulle gilla, förmodligen jag med. Och de där recepten i ditt förra inlägg skulle jag nog ta och testa med. Har ju en surdeg i kylen men det är inte så ofta jag tar mig tid att baka med den.

  Sv: Jag har provat att göra linsbiffar som blev väldigt goda: http://ansibecki.blogspot.se/2011/09/linsbiffar.html
  Sedan har jag sett ett recept hos Mårtenssons på soppa med gröna linser som verkade gott.

 12. Tack för bildkollaget - me like! :-)

 13. Vilken kul grej, ja inte lär man få så många kakor i sig :-)

 14. Haha snyggt jobbat, känns som jag behöver träna lite på denna sport. Eller så kanske jag ska göra med alla kakor som jag vill äta, vore nog ett lyft för figuren ;).

 15. Hihi, härligt att du bjuder på dig själv!

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.