Våfflor i stora lass!

3/25/2012

Ät nu inte bara våfflor idag ;-) Men visst är det toppen att det går att servera våfflor på så många olika sätt. Förra året var jag i radion och gräddade våfflor för glatta livet och då passade vi på att testa lite olika topping till dessa.. Min absoluta favorit är vispad grädde blandad med lemon curd och sedan lite hallon och riven vit choklad på det. Ja, ni hör ju själva! Här hittar ni fler tips.

Nom nom... Vilken är era favorit topping till våfflorna?

14 kommentarer:

 1. Men lemon curd i grädden låter ju farligt gott! Det måste jag prova.Riven chocklad är ju också superbra på våffla. Och bär och frukt och...okej! dags att göra våffelsmet. Hoppas du har en fin söndag.

 2. Ja, våfflor går verkligen att variera. Och oftast blir det gott. Men din variant verkar vara något utöver det vanliga. Kanske får det bli våfflor till kvällsmat här med så vi får testa det med :)

 3. Alltås naturella med grädde och hallonsylt är ju egentligen godast. För nåt år sedan gjorde jag med pesto i smeten och lufttorkad skinka till. Inte dumt!

 4. Nej då, ingen fara... vi har faktiskt inte ätit en endaste lite våffla. Men det går ingen nöd på oss, det blir annat hembakat istället ikväll:)

 5. åh låter och ser gudomligt gott,va ja allt skulle vilja ha en våffla nu,faktiskt har jag inte ätit på ett par år.

 6. Inga våfflor för mig idag, fast jag skulle nog ha lagt ribban där istället för att baka gifflar igår. Jag föredrar matiga våfflor i stället för söta men dina med dessa tillbehör ser onekligen väldigt gott ut!

 7. Ja våfflor är gott i alla skepnader och kreationer... och du vet ju redan vilken en av mina favoriter är... kryddvåfflan! ;)

  Hos oss äts våfflor i stort sett hela våren, inte enbart på våffeldagen, dock ingen våffla idag, kram!

 8. Anonym sa...

  Gahhh vad gott det ser ut : ) kramar Sofia

 9. Anonym sa...

  Vi provade grädde och lemoncurd till våra våfflor igår efter att ha läst om det här och det måste jag säga att det var en hit!

 10. Åt inga våfflor igår. Tur att man kan göra och äta såna alla dagar på året... :)
  Ha en fin dag!
  // Mia

 11. Lemoncurdgrädde till lät verkligen gott!

 12. Det lät ju inte fel på något sätt med den blandningen.

  Snyggt foto och jättefint dekorerat!

 13. Lemoncurdgrädde låter supergott till våfflorna!

  Min favorittopping är röd lök, rom, gräddfil och dill! Extra gott blir det att lägga i färska örter i väffelsmeten också.

 14. Sofie, Amy och MåGott tack för tipsen! Jag tycket "matvåfflor" är trevliga att servera som förrätt. Ska komma ihåg era tips.
  Anonym, vad kul! Visst är det gott?!

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.