Caribbean coffee

11/14/2014

Jippi! Det är fredag! Och jag är ledig i helgen, så hurra för det. Igår var jag, en väninna och ett hundratal andra kvinnor (tror vi såg två män) på Må Bras inspirationskväll i Kalmarsalen. Jag gick där ifrån så positiv att jag knappt brydde mig att någon snott min cykel under tiden. Leila Söderholms föreläsning om främst träning (vi fick dessutom köra ett minipass där vi stod) var bäst tyckte jag och jag blev blev mer peppad att kanske rent av satsa på min dröm. Efter det gav Katarina Althin oss tips på hur vi skulle hitta vår klädstil och piffa till vår basgarderob. Sedan var det paus med nyttiga wraps och bubbel, men nja... Och då är inte jag så kräsen när det gäller mat, i och för sig lite när det kommer till bubbel. Vi hann även kolla igenom den goodiebag vi alla fick. Avslutade kvällen gjorde Mia Törnblom med många skratt och sin enorma förmåga till att peppa. Och ska jag sammanfatta kvällen så handlade den mycket om att alla livets pusselbitar måste vi få ihop för att bi ska må bra.Om man ska vara tråkig och prata om vädret så har det just varit galet grått och tråkigt i vår lilla stad. Det gäller att passa på och tanka energi från dagsljus de få timmar det är ljust. Men det är ändå en helt underbar tid nu. Jag älskar känslan när man släpar fram fötterna genom stora lövhögar. I våra krokar får man dock se upp så man inte kickar till någon igelkott i rumpan. Det är lite skönt att gå sig riktigt varm när man är frusen och få lite duggregn i ansiktet för att sedan gå in tända ljus och dricka något värmande. Eller passa på att njuta av det utomhus.
Något som jag, tja både jag och maken, gillar är Lumumba och Caribbean coffee. För er som inte vet är det kall eller varm choklad alternativt kaffe toppad med grädde som är spetsad med mörk rom. Jag vet att en del vill ha annan sprit i sin Lumumba, men vårt hjärta klappar för den karibiska romen. Vill ni ha en härligt höstig värmande fredagsdrink - this is it!
Ha nu en riktigt härlig helg, för det ska jag! Puss på er!

5 kommentarer:

  1. Mmmm, låter gott, det måste testas. Trevlig helg på dig!

  2. Värmande drinkar! Jo jag tackar jag! Nu har jag testat allt utom sprit mot mitt halsont. Det här är nog lösningen :-D

  3. Låter gott! Kram

  4. Så härligt att få en sån upplevelse, vi ser fram med spänning att få veta vad den där drömmen är för något när du satsar på den! För det låter som att du kanske snart är där...
    En värmande kaffedryck, yes please!
    Ha en fin helg, kramar

  5. För att tala om vädret - igår vaknade jag och trodde att klockan var mitt i natten för att det var så mörkt, så var den lite över tio. Haha! Fortsatte vara lika mörkt hela dagen, och dessutom har det börjat blåsa deluxe. Ganska mysigt ändå :=)

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.