Drinkar för alla

3/04/2011

Fy fabian vilket härligt avslut på denna vecka! Det är fredag och vi har varit lediga :-) Jag är frisk (näst intill iaf) :-) Solen har lyst och charmat oss :-) Det har varit plusgrader :-) Vi har fikat med bästa pappan (min!) :-) De har till och med börjat sopa gatorna rena från allt grus - det är ett säkert vårtecken!
Så hur firar vi nu detta bäst? Jo, med en fredagsdrink! Till och med barnen brukar vilja ha en drink. Jag förstår om det låter hemskt i vissa öron, men de är så klart alkoholfria! Och vem vill inte ha något gott att dricka, i olika färger som lägger sig i olika lager, i ett lite finare glas?! En drink behöver absolut inte vara med alkohol i. Jag drack en massa goda alkoholfria drinkar under mina graviditeter. För man tröttnar tillslut på att sippa mineralvatten på fester (tycker inte om läsk) och det finns få alkoholfria vin som är goda. Dock flera goda öl utan alkohol, men jag är ju som ni vet inte stor öldrickare.
Hur som helst så frestade Charlotta mig med den här bilden för ett par dagar sedan, så det fick bli denna veckas fredagsdrink.


Magnus raspeachin', 1 drink
4 cl Absolut peach
5 cl (vi tog ca 8 cl) Brämhults hallon
½ lime, pressad saft

Häll i allt i en shaker och skaka ordentligt. Häll upp i fina glas, garnera med en limeskiva och avnjut omedelbart.Skål på er och skål för våren!!!


4 kommentarer:

 1. Ser härligt gott ut! Vi tänkte oxå prova denna efter Håkans shoppingtur till Tyskland...

  Hoppas ni får en härlig helg,
  Anki o Håkan

 2. Jag har testat Sara Lee's pizzakit och även nån variant jag hittade på Netto som jag inte minns namnet på, där degen var upprullad på bakplåtspapper som man bara rullade ut direkt på plåten. Jag tyckte båda var jättegoda! Självklart är det alltid extra gott om man gör degen själv, men ibland är det fint med genvägar :)

 3. klart att barnen också ska ha fredagsdrink! de har ju också rätt att njuta av fredagskänslan :)

  håller förresten med dig om vad du skrev några inlägg tidigare om hon i halv åtta hos mig som gick på LCHF-metoden, tyckte också det var himla tråkigt att hon knappt åt nåt. varför ens ställa upp om man ändå inte tänker äta? hur ska hon kunna sätta betyg som knappt smakat?

 4. Anonym sa...

  Den där röda drinken såg ju verkligen sjukt god ut! Nu får bebben ploppa ut snart så man får smutta på en såndär :-)

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.