Romantisk middag för 2

1/28/2010

Idag är det 15 år sedan jag vaknade med pirr i magen. Jag var 21 år och kär i en kille på jobbet. Den kvällen skulle det vara firmafest, så jag hoppades på att han också skulle vara intresserad. Vi hamnade på olika förfester, men jag kommer ihåg att vi ringde från min förfest för att kolla vad de hade för sig på den han befann sig på. Det fanns en mycket söt tjej på jobbet som var på den förfesten... Hu... Värsta tanken var att det skulle klicka där. Detta var innan mobilerna hade gjort sitt stora intåg (låter som jag är lastgammal hi hi), så man hade inte samma koll. Inget hände med den andra tjejen, killen hade ju redan spanat in mig också. Väl på festen, som var på restaurang Byttan, så åt vi middag sneglandes på varandra mellan borden. Det var såå pirrigt och jag vågade knappt prata med honom. Lite senare tog jag mod till mig och går fram till hans bord för att prata Och nervös som jag var gestikulerar jag och sveper ned mitt drinkglas i knät på honom.... Oops! Men detta blev starten på mitt och min mans förhållande. Och idag firar vi 15 år tilsammans! Så ikväll äter vi 3 rätters och myser. (Recepten kommer...)


Kvällens meny, för 2...

~Örtgratinerad hummer~

~Enbärskryddad entrecote
med gin- & flädersås och vitlöksrösti~

~Lime- & passionsbrulé~

4 kommentarer:

  1. Åh vad gulligt! Olof och jag träffades när han jobbade i fotoaffären för 10 år sedan, jag var 18 och tyckte han var så gullig, jag var där hela tiden och lämnade in min egen film och alla andras filmer också. Det var före digitalkamerorna...

    Grattis till dig och Berra, hoppas att ni får en jättemysig kväll! Med den menyn kan det inte bli annat toppen!

  2. Vad mysigt! Hoppas ni får en trevlig kväll och en bra start på helgen. Menyn ser fantastisk ut. Själv blir det falukorv med makaroner ;)

  3. Man blir alldeles varm i kroppen av att läsa om er första kväll. Hoppas att ni fick en underbar middag på tu man hand!

  4. Å va mysigt! Hoppas ni fick en mysig kväll. 15 år är inte illa, själv har jag varit tillsammans med min sambo i 8 år o man känner så väl igen det där pirret du pratar om :-)

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.