My precious...

8/23/2011

Jag är ju som ni vet galet förtjust i både vin och drinkar. Vad kan då vara bättre än en kombination av dessa?! Svaret är sangria. Jag älskar sangria, men det ska helst vara en tillblandad variant. Jodå, jag har smakat flera färdiga mixer och det är inte alla jag dissar helt. Men sangria blir helt klart bättre när den blandas till precis innan servering.


Nu har jag även frälst lillasyrran i sangria-halleluja-kören också. För vem kan säga nej till en svalkande sangria när det är 35 grader i skuggan. På detta stället var det enda vi fått en sked i glaset. Det har i och för sig inte hindrat oss från att äta upp frukten ändå  ;-)


Idag vi även testat sangria från hotellbaren som de blandar med champagne, nja cava var det snarare, men inte mindre gott för det. Bartendern hällde i tre olika sorters sprit, men fråga mig inte vilka, plus fanta både vanlig och lemon. Slurp... Det är väl samma här som med rödvinet i vanlig sangria, satsa inte på det finaste vinet i ert vinställ. Och ta förgud skull inte champagnen ni fått i present för mucho dineros.


Vill ni blanda er egen sangria så hittar ni ett recept här med rosé och två recept med rödvin här och här. Testa vet ja!

7 kommentarer:

  1. Jag har nog bara testat sangria en gång och var inte överförtjust, men om jag börjar med det där roséreceptet ska jag nog kunna lära mig.

  2. Jag har faktiskt aldrig testat Sangria, kanske på tiden att göra det. :-)

  3. Läääängesen jag drack sangria men känns kallt, läskande och gott i värmen!!

  4. När jag läser detta och ser på bilderna får jag bara en konstig känsla... Just det! Det är ju avundsjuka! ;)

    Hoppas ni har det jättehärligt! :)

  5. My GOD vad alla är bruna! Själv ser jag ut som en panodil efter de senaste veckornas jobb... NJUT ordentligt!

  6. Mäh vad sugen jag blev på sangria nu! Jag har inte druckit det på säkert ett år!

  7. ¨Va härligt de ser ut!

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.