Sista kvällen med gänget

1/16/2011

Det känns alltid så trist när man ska åka iväg och vet att man inte kommer sova i sin egen säng på flera nätter. Ingen att gosa med på flera dagar. Buhu... Om jag inte får något impulsivt ryck och kramar något tant i tunnelbanan som ser snäll ut. Min mamma kommer i och för sig vara någonstans i storstaden samtidigt som mig så jag hoppas på att kunna få med mig henne och gärna även min bror på restaurang någon kväll.
Igår var vi borta på middag där Martin hade lagat mat med hela hjärtat. Finfint blev det, men ugnsbakad lax på spenatbädd med en underbart god parmesansås och till detta serverade han en god risotto. Han kan han, den där Martin. Tycker fortfarande TV4 gjort en miss som inte vill ha med oss i 'Halv 8 hos mig/oss' i paromgången, bara för att vi inte är gifta. Herre gud, vi är inte så knussliga. We´re all one big happy family :-)


Glada blev i alla fall Linn och jag när kocken bjöd på drinkar. En klassisk rom & cola, men Captain Morgan  Spiced som hade en tydlig smak av vanilj, mycket pressad lime i glasen och så coca cola så klart.

Ha en trevlig vecka! Så får jag se om jag rapportera från den stooora staden. Och lägga upp lite roliga recept ni kan testa under tiden jag är borta.

6 kommentarer:

  1. Ett par är väl två stycken, inget som säger att man måste vara sambos. Eller?! Vore väl minst lika kul med två vänner tycker jag!

  2. Ha en bra resa till storstan! Hoppas du får till ett bra restaurangbesök, alltid spännande
    att se var folk käkar när de är iväg!

  3. Den stora staden Stockholm låter härligt! Ha en mysig vecka! Kram Gourmetmorsan

  4. hoppas du får en superfin vecka, trots avsaknad av mys :)

  5. Nästa gång kockar jag! Haha...inget ris lovar jag. Du ska se att jag kan... Kram Linn

  6. Linn, erbjudandet står kvar :-) Tack för en trevlig kväll!

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.