Ett år som gått...

1/03/2011

Överallt i media har man kunnat kika på kavalkader av bilder från det gångna året. Själv funderade jag länge och tittade runt bland våra bilder, både matbilder och på allt annat (jo, det händer att jag fotar även annat...). Och insåg att även om ett år går så väldigt fort så är det ändå fantastiskt hur mycket som hinner hända under ett helt år. Så det går inte sammanfatta ett år av mitt liv i ett enda inlägg. Varken matmässig eller för övrigt heller. Låter kanske som det var ett utstickande år 2010, men det är inte det jag menar. Det är de små sakerna i vardagen som betyder så mycket. Som till exempel att första tanden lossnar och samma kille slänger stödhjulen. Små bagateller som ändå är jättestora, fast kanske bara för oss.
Och matmässigt... Hur ska en mattok kunna välja ut några favoriter... Men det recept som flest söker på och som antagligen flest testat av alla recept på bloggen är just detta. Så ni som inte testat ännu får väl helt enkelt ta och göra det. Här är ett tips på serveringsförslag.


12 kommentarer:

 1. Haha, jag har preciiis suttit och samtidigt som du försökt sammanfatta mitt 2010. :-) Den här maträtten kan jag intyga är helt toppen! Kram på dig!

 2. Mmmm... den rätten måste jag bara testa!

  Kanske nåt att bjuda svärmor och mor på när de kommer hit på torsdag...

 3. Vill bara önska dig god fortsättning och allt gott inför det nya året. Tack för alla underbara recept, bilder och historier du bjuder oss på! Kram Gun / Kaksmulan

 4. jag håller med, det är verkligen de små sakerna i livet som är stora för en själv som är de viktigaste. det är ett av mina nyårslöften - att ta tillvara ordentligt på just de tillfällena :)

 5. Ja denna rätt är en favoriter av kycklingrätter hos oss med!

 6. Har testat en liknande rätt och kan bara hålla med om att den är grymt god!

 7. Du får gärna abonnera på Olof en hel vecka! Kan jag låna Berra då? Så att det blir ordning på vårt himla gästrum någon gång. Kan han ta med sig kaffemaskinen?

 8. Jag håller med, det är de små sakerna (för oss själva rätt så stora) i livet som känns viktigast men man delar väl helt enkelt inte med sig riktigt lika mycket av dem. Lättare att blogga om mat tycker jag ;-)

 9. den där såsen är bara sååå god, yumyum! det blir precis lika gott med quornfiléer också om man känner för att vara lite vegetarisk :)

  hot-pot var verkligen gott, och som du säger blir det ju så trevligt när man kan sitta runt bordet och tillaga maten tillsammans. så när man har så mycket saker också så finns det ju alltid någonting som passar alla, så det var toppen! jag borde verkligen skaffa mig en fonduegryta faktiskt...

  tack så mycket! jag samlar lite på fina klänningar ;)

 10. Ja, det är inte lätt att kortfattat sammanfatta ett år. :-)
  Maträtten ser otroligt god ut.

 11. Jag håller med det är ofta de små sakerna som är de stora i ens eget liv! ...särskilt med små barn som man vill minnas allt de säger och gör. :)

  Din kycklig med sesamfrö ska vi nog prova när vi är trött på julens alla smaker.

  Såg förra årets nyårskök, jag tror inte du är den enda som mixat soppa och fått det resultatet. Brännskadad blev jag också när jag skulle göra efterrätten till nyårsmiddagen, men det gick bra i alla fall.

  God fortsättning på det nya året!

 12. Jag hade falukorv på min "årsbild"! Undrar vad jag tänkte då? *fniss*

  Kram & God Fortsättning! :)

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.