Tack!

10/03/2013

Tack alla fina människor för ert stöd! När man drabbas av sorg brukar en del säga (så även till mig) att "nu får du se vilka som är dina rätta vänner" och jag får lov att säga att jag verkar bara omges av fantastiska människor. Alla har stöttat på olika sätt. Jag har inte orkat prata med er alla i telefon, men det har inte hindrat er från att ändå ringa och erbjuda er att lyssna. Fler av er har mailat och skickat meddelande om att ni finns där. Jag har fått flera blombuketter, till och med av min fina granne som samtidigt förlorat sin make och från mina underbara bloggvänner i Göteborg. Kärlek till er alla!Det känns fortfarande overkligt att mamma ryckts ifrån oss och att vi aldrig fick en chans att ta farväl. Vi försöker så smått att göra vardagliga saker igen för att på något sätt landa. Jag är virrigare än vanligt och glömmer bort nästan allt som jag inte skriver ned, men det går. Det måste gå. Men vi tar en dag i taget. Stor kram till er alla! Vi ses igen jag lovar.

13 kommentarer:

 1. Virrigheten och glömskan hör till - försök att inte jaga upp dig över det! Med små små steg, så kommer du att komma tillbaka. Men just nu kanske det är skönast att låta saker vara som de är. Varm kram!

 2. Emmy, jag berörs så av detta. tänker på dig mycket.
  En dag i taget. En dag i taget.
  Va rädd om dig vännen, lova det.
  Massa varma kramar,
  Anna

 3. Varm kram till dig, du finns i mina tankar.

 4. Du är stark och klok. Lyckligt lottad med familj och vänner. Det är så man överlever sorgerna här i livet. Snart får det bli kramar i massor IRL. En stor viral kommer här så länge, så varm den bara kan vara på det här sättet: KRAM!

 5. Känner dig inte men skickar ändå massor av varma kramar och tankar till dig, att förlora nära och kära är jobbigt.

  Kram Eva

 6. Kære søde dig! Det gør mig så ondt at høre med din mor / mamma. Indimellem føles det bare som om verden er så uforståelig og urimelig. Jeg kender dig jo ikke personligt (kun en smule fra IG), men håber alt det bedste for dig og din familie. Mange varme tanker og kram Linda

 7. Styrkekramar till dig, sorg tar tid ,ta en dag i taget.
  kram Milla

 8. Det går, vi lovar, en dag i taget och glöm inte att andas.
  Massor av kramar!

 9. Alltid har sin tid här i livet. Kontrasterna i livet är stora och sorgen kommer alltid som en ovälkommen gäst. Ta en stund i taget och ta emot den kärlek och stöd som du får från människor du har runt omkring dig. När jag har varit som sjukast så har räddningen varit att ha så många fina människor runt omkring mig som har burit och hjälpt mig på olika sätt.
  Varmaste kramar till dig!

 10. Diana S Valkola sa...

  beklagar sorgen <3 massa styrkekramar till er....

 11. Du finns i mina tankar Emmy. varm kram din bloggvän i Hjo Sofia

 12. Tack! Ni är så fina allihop!

 13. Så fint skrivet, kram.

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.