The Black Box

1/25/2013

Skulle du vilja vara med och välja ett vin som ska komma ut på bag-in-box? För första gången är detta möjligt! Ja, för denna box finns ännu inte på marknaden. Den 1 april lanseras The Black Box i Systembolagets beställningssortiment och innehållet i denna röstas fram av svenska folket tillsammans med en jury bestående av 8 stycken matbloggare där jag ingår. Spännande, eller hur?! Det finns tre olika viner med olika karaktär att välja mellan att lägga sin röst på. De tre vinerna är "the Social", "the Foodie" samt "the Cozy" och precis som namnen antyder är respektive vins karaktär anpassad efter stil och konsumtionstillfälle. Jag vet vilken typ jag är ;-) Vilken typ är du?

the black box
Gå nu in på The Black Box Facebooksida (via läsplatta eller dator) och rösta med er!
Där hittar ni också hela gänget i juryn, som kommer provsmaka de tre vinerna och sedan göra vårt val, men kom ihåg att det är svenska folkets röster som väger tyngst!
Det går att rösta fram till den 14 februari.


3 kommentarer:

  1. Grattis vad kul att du ska vara med : )) kramar Sofia

  2. Åh, trååååkigt uppdrag :)

  3. Härligt, vilket kanoners uppdrag, där har dom verkligen hittat rätt person i juryn! Vi kikade på sidan på FB och hamnade på Foodie, det lät som det var ett vin i vår smak.
    En lådda kommer absolut att köpas när det anländer i butik, häftigt om den hade sett ut som den gör på bilden:)

    Ha en fortsatt finfin helg,
    kramar

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.