Skön sommar eller glad Midsommar

6/19/2014

Den senaste veckorna har jag åter blivit påmind om hur grymt och oförutsägbart livet är. Jag har för någon dag sedan tagit farväl av en kollega som borde fått många fina år till. Vi umgicks inte privat, men har varit kollegor och jobbat nära varandra i 13 år. Han har lärt mig så otroligt mycket och har lämnat ett stort tomrum. Bara jag tänker på saknaden och sorgen hans familj känner brister mitt hjärta fullständigt. Men han ville inte att vi skulle sörja honom utan minnas honom med glädje och det gör vi alla kan jag lova.
Jag vill därför inte vara alltför tungsint, men försök att stanna upp ibland och uppskatta allt ni har. Och då menar jag de små sakerna. Det kan vara bra att att ibland tänka att "om detta vore min sista dag skulle jag..." Många av de jag träffat genom åren som har kort tid kvar att leva vill oftast göra de mest enkla och kanske vardagliga sakerna en sista gång.
Idag börjar min semester och bortsett från helgens festligheter har vi inget planerat alls. Det känns skönt. Kanske kommer jag blogga lite flitigare eller kanske inte alls. Vi får se.Ha nu en riktigt skön Midsommarhelg för det ska jag försöka ha! Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Livet är så grymt och orättvist ibland...
  Jag håller med att man ska stanna upp och leva i nuet och njuta av alla små saker som händer i ens liv! Men ibland behövs det något drastiskt och något hemskt för att människan ska se sig över, stanna upp och ändra inställningen till livet...
  Jag tänker på det rätt ofta just nu och försöker få mig att "stanna upp" oftare. Sjukdomen med sköldkörtel och hormonobalans i kroppen har blivit rejäl väckarklocka för mig och min kropp.
  Njut av semester och gör det just du vill göra!
  Kramar!
  //Lana

 2. Ja men det är ju precis så, det är de vardagliga små sakerna som man uppskattar mest när det väl kommer till kritan, de där stora grejerna är väldigt trevliga de också men vänner, familj och allt det där som vi kanske tar för givet, är det som verkligen räknas.

  Vi hoppas du har en skön midsommarhelg och du får en riktigt härlig semester,
  kramar!

 3. Ja, om man tänkte lite mer så. Jag tror att man hade varit lyckligare då. Ha en skön semester nu och lev för dagen :) Kram!

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.