Naturfrisk läsk

11/01/2014

Igår gav sig barnen ut för att skrämma grannarna. I år hade vi pratat med ett par andra familjer och bestämt att barnen skulle spöka hemma hos varandra, dels för att alla inte vill ha besök av några barn som hojtar "Bus eller godis?" och dels för att de som fick besök skulle kunna vara förberedda. Nu slank dock barnen in på ett par andra ställen också, men som tur var möttes de enbart av glada miner. En äldre dam hade dessutom inrett hela sitt hem i Halloween-kostym och bjöd på en massa läskig mat, godis och dryck. Knasigast tyckte de att skelettet som satt på toaletten och läste tidningen var.

Innan de gav sig ut hade minstingen i familjen bestämt att de skulle äta spökmiddag och till den dracks det fladdermusblod. Fast så klart inte på riktigt. Jag har nämligen hittat en ekologisk läsk utan färgämnen och onaturliga tillsatser som vi har fallit för. Visst den innehåller socker som all annan läsk, men är mycket godare än vanlig. Märket heter Naturfrisk och finns i flera olika smaker. Jag hittade dem i den Coopbutik jag brukar handla.

4 kommentarer:

  1. Men jisses, vilken häftig dam - snacka om att gå all-in! Inte ett endaste liten skräckinjagande monster har knackat på här, tror inte det är så mycket av den varan i vår lilla småstad, i så fall håller det sej i barnfamiljskvarteren:)

  2. Den drickan är god :) Deras jul-/påskmust är också god, även om dem kanske inte smakar som den "riktiga".

    Du får ha en bra fortsättning på veckan.

  3. If you're American, soccer probably isn't your cuppa tea.
    ทีเด็ดบอลชุด 4 ตัว

  4. รถแข่งออนไลน์ how can you explain how to write this article correctly

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.