En bra dag

6/17/2011

Tack snälla alla ni som mailar mig och berättar om recept ni testat och gillar. Och för alla fina ord om bloggen. Och så roligt med alla lyckade bufféer ni berättar att ni gjort till konfirmations- och studentfester. Ni gör mig så glad! Önskar jag kunde ge er en bamsekram allihop!

Idag är en glad dag för många. Varje år när halva vårt personalgäng går på semester är det ändå blandade känslor. Sommaren är här, men några kommer jag inte träffa på åtta veckor. Jobbigast är att jag har mentalt redan gått på semester, men ska jobba fyra veckor till... Jag vet, grymt jobbigt. Men för alla er som idag börjar ert sommarlov eller semester så är här en riktigt somrig drink. Och som en påminnelse att ni bör göra lite rabarberdricka :-)

Rhubarb passion, 1 drink
2 cl passoa
4 cl vaniljvodka
8 cl rabarberdricka/saft
2 dl kolsyrat vatten
is

9 kommentarer:

 1. Underbar bild, så fina färger du har fått till tillsammans. Ringen från Visbyturen? Turkos är verkligen en perfekt sommarfärg, min absoluta favorit!
  Visst är det alltid lika kul när man får respons från de som använder sej av tips, idéer och recept man lägger ut. Man blir alltid lika glad:)
  Drinken kan du lita på att vi ska försöka få till, men Passoan är slut så den får vi försöka klara oss utan eller kanske hitta någon ersättning till i skåpet...

  Hoppas du har en bra helg,
  Anki

 2. Ååååå en drink som verkar va helt i min smak. :D
  Tyvärr jäste all min rabarbersaft, men man kanske kan testa med fläder? :)
  Trevlig helg å tusen tack för all inspiration. :)

 3. Vilken fin ring och armband du har! Härlig färg! :)
  kram
  Lana

 4. (ps. flädersaft funkade utmärkt. :P)

 5. vilken härlig somrig bild! jag riktigt känner hur svalkande den där drinken är, fast jag gör nog som lisa och tar flädersaft eftersom jag är en sån konstig typ som inte gillar rabarber ;)

  hoho, nej inte kan jag väl tro att jimmy åt upp hela kardemummakransen på egen hand, inte han inte... jag ska leta rätt på persbrandt och be honom stå till svars för detta!

 6. Jösses vad god den drinken ser ut, finaste färgen! Och så snygg ringen är.

 7. Ja, visst känns det som många börjat sin semester redan. Har tre veckor kvar att jobba. Men känns helt ok när man ser regnet ösa ner utanför fönstret.

  Rabarbersaft är ju så gott! Blir nog ingen gjord här iår....

 8. du förtjänar precis alla fina ord du hör, ska du veta! bästa remsan.

  jag går på semester och en vecka, men med tanke på vädret just nu känns det sådär... får väl se om det behagar bli bättre! men du - håll ut!

 9. Ja visst är det snygg-ringen från Visby. Det var kärlek vid första ögonkastet.

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.