Fars Dag

11/12/2011

Det är dessa två pappor vi kommer fira idag. Har letat igenom vårt bildarkiv och jag hittar ingen bättre bild, eller egentligen ingen mer bild, på dessa två tillsammans. Nu får ni inte tro att det beror på att de inte gillar varandra för det gör de visst. Dessutom har de ju kärleken till mig gemensamt :-) Bästa hade varit om jag haft en bild på mig och pappa när vi lagar mat ihop, men det var inte så lätt heller att hitta. Att vi lagar mat ihop händer titt som tätt (kommer bli så även idag) eftersom vi delar detta underbara intresse, men det är inte så ofta någon som fotar i köket, eftersom det brukar vara jag som håller i kameran. Här finns i alla fall lite bilder från i somras när pappa ryckte in och hjälpte mig vid grillen.


Lowe har fått vara med och bestämma de senaste åren hur han vill att vi firar hans och Milias pappa (alltså min Berra). Förra året valde han en heldag i simhallen. Så här lät planen i år (misstänker att en viss killes egna önskningar har bakats in i planen):
"Jag tycker vi ska fira pappas dag i bowlinghallen. Och när vi är och bowlar, så lagar du mat i smyg hemma. Du måste laga något som pappa tycker är jättegott. Som köttbullar och makaroner. (Jag flikar in och frågar om det verkligen är det godaste pappa vet?) Eller ta spagetti och köttfärsås, för det tycker han jättemycket om, för då äter han alltid jättemycket. Det måste finnas mycket ost också. Och sen när vi kommer hem med pappa så säger alla överraskning! (Kan tillägga att Lowe kikat en del på Niklas överraskningsmiddagar på Bolibompa). Då kommer pappa bli jätteglad. Men du får inte berätta för honom om överraskningen."
Visst låter det som en bra dag?! Även om det nu inte går helt enligt Lowes planering eftersom jag jobbar...


Pusselipuss min älskling! Tänk att både jag och mina barn har fått världens bästa pappa!

6 kommentarer:

  1. Låter som en mycket bra dag och plan :)

  2. Hahaha, strålande! Ha en fin Fars Dag!

  3. Ingen dålig planerare, kanske en blivande festfixare du har där hemma?

  4. Haha, roligt med planeringen från barnens sida, de tär så fint närdom går upp i någonting och blir eld och lågor!
    Min lilla kan inte fira sin pappa riktigt, så jag fick vara mellanhand och köpa fina praliner från Chocolateriet :-)

  5. Härliga planer och fina bilder! Hoppas alla var nöjda med sin dag!

  6. Vilken bra dag! Hoppas ni fick en fin dag ihop (när du väl slutat jobba!)

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.