Ingen fredagsdrink...

5/20/2011

... på bloggen i alla fall. Eftersom det verkar som två av mina inlägg kommer stanna kvar i blogghimlen, så får fredagsdrinken ersättas med ett ombloggat vin. Vi testade för ett tag sedan Kiviks Musteris nylanserade äppelvin. Det är ett halvtorrt vin med en lätt fräsch smak av äppel. Vinet är godast riktigt väl kylt och smakar som en blandning av vin och cider. Vi åt lite små tilltugg tillsammans med vinet, vilket passade väldigt bra ihop. Det är nog godast att njuta det som mingelvin eller tillsammans med just lättare rätter.


Vi hade små delikatessknäckebröd toppade med murkelpate och rödlöksmarmelad samt några med en vällagrad Allerum prästost som jag ringlade fikon- & daddelbalsamvinäger blandad med lite honung över. Mmm... Kan man annat än njuta?! ;-)

Ikväll ska Berra och jag gå ut och äta. Vi har inte utnyttjat det presentkort han fick på Kalmar Krogar när han fyllde år, i juni förra året... Så det var på tiden. Hoppas nu att det smakar riktigt bra.
Ha en härlig fredags kväll allesammans! Verkar som solen kommer fortsätta skina - underbart!

3 kommentarer:

  1. Ska testa detta när jag kommer hem till Sverige i sommar, verkar så gott!

  2. Vi var också väldigt nöjda med vinet, ett riktigt sommarvin.
    Hoppas ni får en härlig kväll ute tillsammans och att ni får njuta av riktigt god mat, dryck och av varandras sällskap.

  3. Vilken härlig bild! Jag får lust att hoppa in i bilden och sätta mig där och dricka av vinet och äta av tilltugget (kanske hade jag förstört bilden då men....:))

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.