En underbar helg

5/08/2011

Hur har ni det? Njuter ni av er helgledighet? Det gör jag! Så skönt att det otäcka vädret dragit vidare och våren kommit tillbaka. Nu ska man bara, igen..., försöka förklara för barnen att det ännu är för kallt att springa halvnakna ute.
Jag och min älskling är i Malmö och har haft en helt fantastisk helg här med våra vänner. Vet knappt hur jag ska kunna återberätta denna helgs mat- och dryckes upplevelse. Men jag ska försöka göra mitt bästa. Jag har inte tidigare spenderat så mycket tid i Malmö, men under våren har jag verkligen lärt känna denna underbara stad. Så mycket bra shopping och ett stort/brett utbud av restauranger. På återseende imorgon!

Baka tycker jag är något som hör ledighet till. Man kan gå och pyssla med annat medan degen/brödet jäser. Särskillt om man vill baka långjäst bröd. Dessa bullarna är inte ett sådant bröd, men dock en favorit i repris.

7 kommentarer:

  1. Ser så gott ut! Och ja, här njuter vi av helgerna och äter extra gott till frukost. Vi har haft en jätte varm helg, med +35 grader!

  2. Anonym sa...

    Det ser underbart ut med en sådan start på dagen! Här njuter vi i fulla drag och jag får äntligen utlopp för mitt grillberoende :-D

  3. Ska bli spännande med en rapport från Malmö, där har jag bott. :)

  4. Visst är det underbart att våren kom tillbaka! Man får så mycket gratis energi! Även om jag är skåning så är jag ganska dålig på Malmö. Men de gånger jag åker dit förvånas jag också vilken härlig stad det är!!

  5. Så trevligt med en sån helg!

  6. Kul att få läsa om er Malmöhelg och få se stan från era ögon. Roligt med nya tips på affärer och restauranger när vi är där!

  7. Ja helgen har verkligen varit toppenfin, härlig sommarvärme i två dagar :-)

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.