Sommarens bästa drink

5/18/2011

Den passar dessutom alla, eftersom den är helt alkoholfri. Ja, man måste gilla hallon och äppel så klart. Den dryck som konsumeras mest i vår familj, näst efter mjölk och vatten, så är det färskpressad äppeljuice. Så pass att vi funderar på att avgifta vår dotter från juicen... Absoluta favoriten är Brämhults även om Tropicanas även går hem. Vi gillar i och för sig alla Brämhults juicer, även om just äppel är favoriten. Det finns inte en endaste likhet i smaken med äppeljuice från koncentrat. Lowe kallar den äppeljuicen för äppelsaft och riktigt så söt är den kanske inte, men den spelar i en annan division.
Men nu har äppeljuicen fått en konkurrent. Vi testade den nya smaken med äppel och krossade hallon. Slurp! Så var den flaskan så tom att inte en endaste droppe till gick att få ut. Idag har vi varit och inhandlat ett nytt lager :-) Testa den!


Skulle man nu vilja göra en drink med alkohol i, så kan jag tänka mig att en skvätt vit rom eller vaniljvodka kan passa. Och nej, jag är inte sponsrad av Brämhults, även om det hade varit väldigt trevligt!

11 kommentarer:

 1. Den här låter ju riktigt, riktigt nice! Ska absolut testas! Kan tänka mig att den hade passat alldeles utmärkt till drinkar... Mmmmm.... Kram på dig!

 2. Aaa...de är örbannat gott...jag drack nästan en flaska om dagen när jag var gravid,då med deras lemonad :)

 3. Så gott!! Kiviks äppelmust är ju så god!!

 4. Jag håller med Lowe, färskpressad äpplejuice smakar nästan som saft. Så gott! Här i England är bästa märket Capella.

 5. Jisses, den låter väldans god. Kanske något att prova i centrifugen vår, hallon och äpplen tillsammans.

 6. min kompis michael var på visning i brämhults presseri igår (jag kunde inte gå för jag jobbade) och med hem till mig hade han en kylväska med sex olika smaker på brämhults juice! gissa om jag är glad :=)

 7. jag är verkligen ingen juice-människa men ska det vara någon så ska det vara brämhults! den där låter ju riktigt god också, kanske bäst att inte berätta om den för jimmy som praktiskt taget lever på juice... då får jag väl ingen plats i kylen för min mat sen ;)

 8. Jag håller med dig om att färskpressad äppeljuice spelar i en annan division. Låter gott med hallon till med :)

 9. Anonym sa...

  Jag älskar Brämhults juicer, men just hallon har jag inte smakat. Får bli nästa gång då :-)

 10. Jag gillar bäst apelsin och jordgubbar...men ska kanske prova en ny smak. Du har också en jättefin blogg, tycker jag..:-)

 11. Brämhults lemonade är en favorit här hemma, gärna med en släng absolut ruby red!

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.