Energidryck

5/07/2010

I media pratas det just nu en hel om åldersgräns på energidrycker. Jag blir helt chockad när jag läser om hur många ungdomar dricker flera burkar/flaskor med energidryck om dagen. För att få en socker/energikick! Äter vi så dåligt idag så ungdomar tycker att de behöver bälja i sig energidryck för att orka med skolan? Eller har vi för höga krav på ungdomar idag? En kille de pratat med på ett högstadium i vår stad hade till och med fått sluta dricka energidryck för att han hade fått problem med hjärtat! Hjälper det med åldersgräns kan man fråga sig. Kanske bättre att vända på trenden så de inte behöver energidryck.

En helt annan dryck som har kommit i en ny och fantastiskt god smak, enligt testpanelen hemma hos oss, är en Tropicana juice. Apple Pear & Passionfruit heter den och smakar precis så. Det är verkligen en blandning av dessa tre frukter. En riktigt fräsch nyhet. Och ger lite variation här hemma, där småfolket sedan länge har Tropicanas äppeljuice som överlägsen favorit.


Ok, jag ska inte tjata om drinkar... men... denna juice kommer passa kanon i sommardrinkarna :-) Tillsammans med smaksatt vodka eller Passoã och lite sockerdricka. Men självklart också precis som den är.

5 kommentarer:

  1. den här juicen låter god :)

    hoppas att du får en bra och solig helg :) ha det fint! kram

  2. Du som gillar drinkar måste ju bara testa denna, sommarens godaste!

    http://www.annsann.com/2009/06/18/mobysorja/

  3. Den skall jag leta upp :) Finns den på ICA?

  4. Är Coop-männinska... Men brukar inte alla reklamer låta "snart i en butik nära dig" ;-) Så ICA får säkert också in dem.

  5. Jag gillar att du skriver om drinkar ju. Det är inte så många matbloggare som lägger upp drinkrecept. Jag gillar att du gör det. :)

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.