Sommardrinkar!

5/01/2010

Den här bilden är tagen när vi var på Harrys i Kalmar och firade en jobbarkompis som fyllde jämnt. Vi brukar gå på Harrys på AW ibland på torsdagarna för då har de musicquiz. Denna kvällen tema var gay, hm..., men det visade sig att vi kunde en hel del :-) Ja, nu är det ju en musciquiz ;-)
Camilla och jag tog en drink när de andra åt dessert. Camilla drack Ruben, en rabarberdrink och jag tog en Frozen Melon Daiquiri - Oh my god vilken drink! Den innehåller Bacardi grand melón, Monin watermelon och citronjuice. Detta är min nya sommarfavorit.
Hittade receptet här. Så nu måste jag bara inhandla lite ingredienser till nästa fest.


Recept på Ruben har jag inte lyckats få fram. Men Gondolen gör ju en galet god Rabarbersvaj. Så ingredienserna i den har jag trixat och mixat med själv och fått fram ett eget recept på. Och rabarbernas tid har ju precis börjat!

Rabarbersvaj
, 2-3 glas
3/4 dl sockerlag (50/50)
3/4 dl limejuice (1 lime)
1 ½ dl rabarberpuré (koka ihop rababer med lite socker)
1 dl vaniljvodka
lite grenadin
is

Mixa alla ingredienser och slå upp i glas.

2 kommentarer:

  1. Åh, fab med recept på din rabarbersvaj! Jag blev så avundsjuk på din drinkorgie med rabarberdrinkar, men jag har inget bra recept på rabarberdrink själv. Men det här ska jag absolut prova! Olof gjorde svingod mojito igår, den var så god att jag nästan smällde av. Då stod han högt i kurs!

  2. Haha! Jag läste inte att det stod 2-3 glas utan kollade bara receptet, HERREGUD 1 dl vaniljvodka, vilken rejäl drink! Men såg sen att det var ju till fler ;-) Låter fantastiskt god, köpte en flaska vaniljvodka i Tyskland förra veckan så bara till att blanda hihi! Kram Anna

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.