Magazine mondays
5/17/2010
Denna måndags recept kommer inte från någon tidning utan från Gourmet-morsans blogg. Det är en meny hon komponerat ihop med matinspiration från en av hennes makes resor. Det är två rätter i en kan man säga, med smaker från vietnam. Och det var såå gott! Denna rätt kommer vi definitivt bjuda några vänner på. Vad sägs om:
Vietnamesisk nudelsallad med mango, morot och salladslök smaksatt med koriander och chili toppad med cashewnötter. Serverad tillsammans med cayennekryddade räkspett.
Köttfärsknyten i krispiga salladsblad, där färsen kryddats med bland annat koriander, chili och oystersås. Serverade med sweetchilisås.
Ni hör ju själva... hur gott som helst :-)
Receptet finner ni här! Det tar inte så lång tid att laga som man kanske tror när man ser receptet. Mycket går att förbereda dessutom om man vill. Testa detta!
Vietnamesisk nudelsallad med mango, morot och salladslök smaksatt med koriander och chili toppad med cashewnötter. Serverad tillsammans med cayennekryddade räkspett.
Köttfärsknyten i krispiga salladsblad, där färsen kryddats med bland annat koriander, chili och oystersås. Serverade med sweetchilisås.
Ni hör ju själva... hur gott som helst :-)
Receptet finner ni här! Det tar inte så lång tid att laga som man kanske tror när man ser receptet. Mycket går att förbereda dessutom om man vill. Testa detta!
Mums vad gott alltihop ser ut! Jag hittade en nudelsallad i senaste Allt om mat som jag tänkte testa snart. Kul att testa lite nytt! :-)
Kram Karin
:-) Vad roligt att du provade! ..och dessutom föll er i smaken!
Vi kommer också definitivt att bjuda vänner på det framöver...kanske
ska gå loss på temat hela vägen :-)
Kram Gourmetmorsan