Magazine mondays

5/17/2010

Denna måndags recept kommer inte från någon tidning utan från Gourmet-morsans blogg. Det är en meny hon komponerat ihop med matinspiration från en av hennes makes resor. Det är två rätter i en kan man säga, med smaker från vietnam. Och det var såå gott! Denna rätt kommer vi definitivt bjuda några vänner på. Vad sägs om:
Vietnamesisk nudelsallad med mango, morot och salladslök smaksatt med koriander och chili toppad med cashewnötter. Serverad tillsammans med cayennekryddade räkspett.
Köttfärsknyten i krispiga salladsblad, där färsen kryddats med bland annat koriander, chili och oystersås. Serverade med sweetchilisås.
Ni hör ju själva... hur gott som helst :-)


Receptet finner ni här! Det tar inte så lång tid att laga som man kanske tror när man ser receptet. Mycket går att förbereda dessutom om man vill. Testa detta!

2 kommentarer:

  1. Mums vad gott alltihop ser ut! Jag hittade en nudelsallad i senaste Allt om mat som jag tänkte testa snart. Kul att testa lite nytt! :-)
    Kram Karin

  2. :-) Vad roligt att du provade! ..och dessutom föll er i smaken!
    Vi kommer också definitivt att bjuda vänner på det framöver...kanske
    ska gå loss på temat hela vägen :-)
    Kram Gourmetmorsan

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.