En bamsekram till alla mina besökare

10/03/2010

Visst är fredagarna på jobbet speciella? Alla är lite spralliga och flamsiga och vill bara gå hem för att fira helg. Alla (ok, jag och några till i alla fall...) pratar om vilken god mat de ska äta. När de ska fredagsmyyyysa. I fredags hade vi en lugn dag på jobbet, vilket är ovanligt då många patienter också vill komma hem till helgen. Min blev extra rolig när jag öppnar min mail och får veta att jag blivit månadens bloggMatfeed. Iiiiiiiiiiii! Så roligt! Tack alla gulliga ni som klickat er in på min sida. Det är ni som gör det så roligt att blogga! Kraaaaaam på er!
Dessutom fick jag veta att de har startat en egen sida för svenska matbloggare på Facebook. De har till och med fixat så att vi alla kan träffas under en workshop på Det goda köket! Jag ska absolut försöka åka dit i år. Förra året satte en halsfluss stopp för min resa dit :-(


Vi åt sushi (från Kama sushi, som inte har någon hemsida) till vårt fredagsmys. Sedan tittade vi på Snabba cash, för Berra hade inte sett den. Jag tycker den är jättebra, men jag har inte läst boken. Brukar ju alltid vara s att boken är bättre...
Ska försöka lägg upp lite bilder från skördefesten, när vi skördefestat klart ;-)

12 kommentarer:

 1. Du är helt klart värd en utmärkelse som månadens blogg, med den smarriga tårtan! Kramar i massor till dig! Å visst låter det nice med en egen sida för sv. matbloggare... Hade varit så roligt att träffa andra matbloggare, ska verkligen försöka ta mig upp till Stockholm :-)

 2. Grattis! Jag förstår att du blev månadens blogg med den underbara tårtan.

 3. Åh, finns Kama-sushi kvar! Jag bodde och pluggade i Kalmar 2004-2008 och jag kommer ihåg när Kalmars första sushiställe öppnade. Jag hängde där titt som tätt och lärde känna den söte ägaren lite. Riktigt god sushi!

 4. Grattis! Det är din blogg värd, du har en jättefin och intressant blogg. :-)

 5. Grattis!! Vad roligt! En helt klart värdig vinnare!! Jag har gått med i facebookgruppen. Kul!! Vore kul att åka till Stockholm o träffa massa matbloggare IRL!!! Vi får se...

 6. HURRA! GRATTIS!!!! det förtjänar fina du!

 7. Grattis. Du har en jättefin blogg så du är klart värt priset!

 8. Grattis till dej!
  Helt otroligt så kommer vår Stockholmsresa att ske innan träffen, gissa om vi retar oss... men det kommer förhoppningsvis fler tillfällen!

 9. Grattis kompis, vad kul! Olof och jag funderar på att åka upp till Stockholm den helgen, vi är ju ganska matintresserade båda två, och det vore jätteroligt om vi kom iväg...!

 10. Grattis till utmärkelsen! Vad kul! Tack för titten hos mig också...

 11. Grattis igen! Önskar att jag kunde komma till Stockholm och få träffa alla goa matbloggare på Det goda köket, men lite för långt att resa i år tyvärr ;)

 12. kul med månadens blogg, GRATTIS :)

  ja, det där med sport alltså... vad är grejen med att se varenda match som finns? jag gillar att kolla på hockey, men då ska det ju vara ett lag jag hejar på med och spelar, inte vilka lag som helst...

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.