Pimpad pannkaka

10/07/2010

Sedan jag fått barn så är en av de stora fördelarna att måltider struktureras upp. Vi äter numera på regelbundna tider och kanske lite bättre. För vi vill ju att barnen ska äta mycket grönsaker, vilket inte alltid är så lätt att få i dem även om det serveras. De är mycket bestämda med vad de tycker om och inte. Ibland när Lowe har jämngamla middagsgäster, brukar jag fundera på hur det skulle vara om alla våra middagsgäster var lika ärliga. Det märks tydligt vad barnen är vana vid att äta och barnen är väldigt ärliga med vad de tycker om maten. Vilket är bra. Eller...
En av nackdelarna sedan man fick barn vad det gäller måltiderna är variationen. De har sina favoriter som de kan äta hur mycket som helst och hur ofta som helst. Och pannkaka är en av dessa. Detta är min favoritpannkaka bland pannkakorna, för det blir en del... Att sedan barnen petar bort löken och kanske även äppelbitarna kan jag leva med :-)

Så denna är fylld med tog 2 paket bacon denna gång, äppelklyftor och lök samt toppad med timjan och rostade hasselnötter. Här hittar ni receptet på den.

Och imorgon är det fredag igen! Yes! Någon som vill tipsa om en drink jag bara måste testa?!

5 kommentarer:

  1. Ägglikör och apelsinjuice mixat med is :)

  2. Ser gott ut, jag gillar pannakaka. Gör ofta en rotfruktspannkaka som jag serverar med keso och rivna morötter.
    Favorit drink måste vara Stan's special (fått sin namn efter Stan som bjöd oss på drinkar på Bacardis destilleri på Bahamas... flummig kille men god drink)
    Så här gör man: Blanda bacardi lemon med tranbärsjuice. Severa gärna med en skiva lime i och mycket is.

  3. Vad annorlunda! Jag äter alltid pannkaka på traditionellt vis, med sylt eller socker som tillbehör.. Kanske borde jag vidga mina vyer :)

  4. Vad gott det lät med lök på pannkakan. Det måste jag testa nästa gång och det blir nog inom kort för här hemma äts det också mycket pannkaka.

  5. Pannkaka är något vi gör väldans sällan här hemma faktiskt, men det kanske beror på att vi inte har några barn ännu. Det här verkar iallafall vara en rolig variant! :-)

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.