Kommer ni ihåg att tävla?

11/26/2012

Jag har varit gräsänka i helgen eftersom Berra med kollegor varit i Hamburg på utvecklingsresa eller något sådant (eller hur...) Så i lördags var jag på 35-årsfest själv och roade mig med finaste födelsedagsbarnet och de andra gästerna. En mycket trevlig kväll där jag njöt av en fantastiskt god italiensk buffé och gott vin. Jag blandade drinkar som värsta bartendern, men hör och häpna drack ingen själv. På natten ska jag gå från taxin till huset i mina (ändå inte skyhöga) klackar och lyckas vricka till foten (nej, det berodde inte på vinet). Smärtan for som en blixt genom foten och jag kunde inte stödja på den. Söndagens spenderades därför till viss del på sjukhuset och jag kunde senare åka hem med beskedet att inga ben var brutna, dock hoppandes på kryckor. Foten är fortfarande svullen och röd, så minst ett par dagars sjukskrivning väntar :-( Gissa hur lätt jag tycker det är att sitta still med foten i högläge...

Idag är det fem fyra (tack, Anki) veckor kvar till julafton! Helt galet känns det, men som alltid går tiden i rasande fart. Tänkte därför påminna om tävlingen där ni kan vinna lite av Anastasias gulliga smycken, för jag vet att många skulle bli glada över ett paket med något av smyckena i. Jag har själv lagt in en beställning, men kan så klart inte avslöja på vad eller till vem ;-)


Här hittar ni tävlingen som pågår fram till klockan 19:00 på söndag den 1 december som också är dagen före 1:a advent. Finns det någon tjej eller kille som du vill göra extra glad till jul?


8 kommentarer:

 1. Hoppas foten blir snabbt bra igen! Kram

 2. Åh, de däringa klackaskorna, de kan då ställa till det... på med en film och sitt still! Tur i alla fall att du inte bröt den, ingen bra tid på året att ha en bruten fot.

  Nu ska inte vi komma med några pekpinnar eller så, men enligt tomteräkningsmaskinen på Ankis jobb är det endast fyra veckor kvar till jul... Sorry, men där försvann en veckas förberedelser kanske?

  Ta det nu lugnt, och krya på dej,
  kramar

 3. Men! Stackars dig! Det som gör så himla ont att stuka foten, faktiskt ondare än at bryta den säger de som gjort båda... Krya på dig, ät många praliner och var snäll mot dig själv. och så tycker jag att Berra kan vara hemma och utveckla dig (pyssla om alltså!) Hihi! Kram!

 4. Aj, men vad skönt att inget var brutet.
  Hoppas foten snart blir bra, kram

 5. Usch för fossingen din, krya på dig!! Men vart kommer ordet gräsänka ifrån? Jag kommer alltid att tänka på "gräset är alltid grönare..." när jag hör ordet gräsänka (tror dock inte det kommer från det).

 6. Tidigare betydde ordet 'förförd & övergiven' till att senare betyda mer typ tillfälligt ensam. Fast den tidigare betydelsen stämmer ganska bra, ho ho... Det är nog det gräset som var grönare ;-)

 7. Ostfyllda kryddiga korvar gjorde jag till middag idag, trots att jag inte tycker om korv men det var jättegott. Tack för det.
  Ewa

 8. Men söta du! Så där får man ju inte göra. Stuka foten alltså. Himla onödigt... Skönt att det inte blev värre men jag vet av egen erfarenhet att det kan göra jäkligt ont o ta tid innan det blir helt bra igen. Hoppas du utnyttjar läget o ligger med foten i högläge på en divan medan resten av familjen passar upp på dig :-) Krya på foten!

  Kram!

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.