Vi drömmer oss bort

4/11/2010

Vart tog det sköna vårvädret vägen?! Inatt blåste det så man trodde nästan Gudruns syster kommit till Småland. Så idag har jag endast varit ute mycket korta stunder. Maken och jag har suttit och planerat för vår barnfria helg i slutet på april. Ska bli så skönt att komma iväg och inte vara styrd av några tider/rutiner. Shoppa i lugn och ro (2 önskningar i en...), droppa in på en pub när man vill, få sova så länge man vill, äta gott i lugn och ro och samtidigt kunna prata med varandra... Nu blir alla som inte har barn helt förskräckta, men ja, så är det. Och trots detta vill jag inte byta bort mitt liv för något i hela världen. Bara för ett par dagar ;-)


Ikväll testade jag en enkel och god gryta från Allt om Mat, kyckling och bacon. Smaksatt med bland annat balsamvinäger. Ingen bjudrätt direkt, men en mycket god vardagsgryta. Gillades av alla i familjen. Till grytan åt vi bulgursallad med pistagenötter, aprikoser, fetaost, granatäpple och physalis smaksatt med limeskal och lite färsk mynta.

6 kommentarer:

  1. Låter som en mumsig vardagsrätt. Håller med, ett dygn eller två, hjälp vad mysigt det är men inte mer! När jag fyllde 40 förra året hade maken bokat en liten "svit" på en av dessa färjor som går till Finland, med panorama-fönster och stor lyxig säng. Vädret var underbart med strålande sol och totalt vindstilla. Maten var förvånandsvärt jättegod och dygnet för alltid oförglömligt!
    Hoppas ni får det härligt!

  2. Vårvädret blåste nog hit till oss för igår hade vi helt fantastiskt fint väder hela dagen och det ser ut att vara lika härligt idag.
    Hoppas det sprider sig så att ni också får njuta av vårsolen :)

  3. Jag förstår precis vad du menar. Egentligen är det väl också bara bort "från vardagen" som man uppskattar så...låter kanonmysigt.
    Grytan ser väldans god ut också..
    Ha en skön måndagskväll! =)

  4. Hade jag blivit bjuden på den grytan hade jag blivit glad :) Tycker den låter jättegod och salladen med - lite roligare än bara gurka, tomat och isbergssallad :) Vad härligt att få komma bort lite och bara rå om varandra :)

  5. Vardagsrecept är uppskattat, tycker det låter jättegott!

  6. ser smarrigt ut!

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.