En dagens, tack!

2/04/2011

För att svara på era frågor. Kursen jag läser är en vidareutbildning inom det jag jobbar med, kärlkirurgisk omvårdnad. Så det är en sådan som mig ni träffar när ni får förkalkningar i benens artärer. Så det är bara att fimpa och börja röra på er om ni inte vill träffa mardrömssköterskan Emmy ;-)
Pinjemun som Lina nämnde är en riktigt otäck historia. Jag har drabbats av detta fenomen vid två tillfällen. Efter att ha ätit pinjenötter smakar sedan allt man äter illa. Allt jag ätit och druckit har båda gångerna smakat metall i 1-2 veckor. Här kan ni läs mer om detta.
Min Malmötripp fick ett tråkigt slut. När jag kom till hotellet efter min lilla shoppingrunda på onsdagen, så blev jag magsjuk. Troligtvis blev jag sjuk av maten jag åt till lunch. Kämpade mig igen torsdagen i skolbänken och 3 timmar på tåg, hela tiden med en toalett inom nära håll. Väl hemma exploderar magsjukan och allt jag försöker få i mig stöter kroppen bort. Idag är jag ganska matt och fortfarande inte frisk :-(
Alla era restaurangtips ska jag ta med mig tills vi besöker Malmö och tittar på melodifestivalen där.
Så idag bjuder jag inte på någon mat, för jag tror varken ni eller jag är sugna på det efter detta. Men ni får se min nya matlådekasse. Perfekt storlek för att få ned matlådan och ett par frukter. Kommer från Lagerhaus för en billig peng. Blir endast hemlagad mat för min del på ett tag...


Och för min del kommer dagens lunch bara innehålla bra rester i så fall! Hoppas ni får en superfin helg allihop!

9 kommentarer:

 1. Magsjuka, usch!!! Stackare!!!
  Krya på dig!!
  Fin matkasse ;-)
  Kram Anna

 2. En sån köpte jag med! Perfekt!!

 3. Tack för tipset om väskan, jag har länge undrar var den kommer ifrån. Har sett flera stycken och varit lite avis faktiskt...

 4. Usch, vad jobbigt med magsjuka. Att bli dålig när man inte är hemma är jättejobbigt. Krya på dig!
  Jag gillar din lunchlådepåse, måste nog se om jag inte kan få tag i en sådan också.
  Trevlig helg, hoppas du mår bättre snart!

 5. Usch och fy, inte kul med magsjuka. Då vill man verkligen inte sitta på ett tåg!

  Krya på dej-kramar,
  Mårtenssons

 6. Ni får krya på er och försöka ha en trevlig helg så gott det går!

 7. näää, stackars remsan! jag hoppas, hoppas att du mår bättre snart! (och jag ska förresten se om jag kan låna ut callemamman, höhö, annars kanske hon kan bjuda på något gott nästa gång du kommer till göteborg! :=)

 8. Lilla gumman! Stackare! Att du ska dricka mycket vet du men ... Kamomillte? Prova!

  Sambon blev magsjuk på jobbet när vi bodde i Nynäshamn (han jobbade i Sundbyberg) och spydde i varenda papperskorg längst hela pendeltågsbanan. Han kastade sig av tåget, kastade upp i papperskorgen, kastade sig på tåget i över en timma!
  Skönt att du ligger nerbäddad i hemmet nu!
  Kram!

  P.S. Kul påse :)

 9. Nästan så man borde börja röka och sluta röra på sig istället för jag tror att syster Emmy bjuder på väldigt fin omvårdnad ;), Hoppas magsjukan gett med sig, det är verkligen inget roligt!!

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.