TACK!

11/17/2010

Jag har fått en award. Tack snälla Lena - Alma Mater, Erika - Bakglädje, Erika - Erka Perkas kök, Gun - Kaksmulan och Molly - Mollys hälsoblogg! Jag blir så rörd att ni tänkt på mig!


Med awarden följer lite regler. Reglerna för utmärkelsen är:
1. Tacka den person du fick det av. - TUSEN TACK! Om ni bara visste hur glad det gör mig. Puss!
2. Kopiera utmärkelsen till din blogg.
3. Dela tre saker du gillar med dina läsare. - Tre saker som jag gillar, hm... Vad vet ni inte redan?
4. Skicka utmärkelsen till fem bloggar som du tycker förtjänar denna utmärkelse.

Hur ska jag kunna välja ut 5 stycken?! Det är så många som är bra. Jag har funderat en del kring detta nu när Matbloggspriset nyligen delats ut. Det har varit mycket surr kring nomineringarna och hårda ord har sagts om bland annat bakbloggarna. Vem bestämmer vad som är en bra mat- eller bakblogg? Kan man blogga om vilken mat som helst? Ja, visst kan man det. Man kan blogga om vad man vill, nästan. Nu var det Katja som vann, vald av läsarna. Och det är väl precis så det är, att läsarna avgör vilka bloggar de vill komma tillbaka till. Läsarna hade möjlighet att nominera bloggar som inte juryn valt ut och då fick man välja/rangordna vad man tycker är viktigt med en bra matblogg. För mig är det olika saker hos olika bloggar. Alla är bra på så olika saker. Jag hittar perfekt vardagsmat hos någon, festdukningar hemma hos någon annan, en god drink jag vill testa som en tredje presenterar, och så dyker det upp en kaka för söt för mitt eget bästa som lockar mig... Och så håller det på. Andra bloggar kanske jag inte testat några recept från, men älskar deras texter eller fantastiska bilder. Ni som vet att jag hela tiden återkommer hos er - JAG ÄLSKAR ER ALLA! På olika sätt. Så ni får varsin award allihop! Så ni som känner er träffade kopiera in denna utmärkelse!

3 kommentarer:

  1. ja, det var mycket snack kring priset i år. läste ett inlägg på en stor blogg som jag inte läsar i vanliga fall, men blev uppriktigt ledsen och irriterad när det klagades på bakbloggarna som var nominerade. löjligt och barnsligt.

  2. Varsågod! Gillar verkligen din blogg. :-)

  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.