En förrätt som förför.. (tja, mig i alla fall)

10/22/2009


Serranorullar, 4 förrätter
4 st grillade paprikahalvor (finns även på burk), finhackade
½ citron, skalet rivet (gärna KRAV-märkt)
½ vitlöksklyfta, riven
2 krm svartpeppar
2 krm salt
1½ dl crème fraiche
8 tunna skivor Serranoskinka

Blanda crème fraiche, med paprika, citronskal, vitlök och kryddor. Bred över skinkskivorna. Rulla ihop. Servera med lite ruccola och friterad kapris eller rostade pinjenötter.

Rapsolja
2 msk inlagd kapris (inte delikatess, utan de små)

Låt kaprisen rinna av på hushållspapper innan. Hetta upp ca 2 cm olja i en liten kastrull och fritera kaprisen tills den "poppar". Lägg upp på hushållspapper igen.

1 kommentarer:

  1. Vilken fin förrätt! Jag kan inte så många förrätter, (vitlöksbröd, någon?) så det är bra med tips!

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.