Köttfärs... köttfärs... köttfärs...
10/15/2009
Köttfärslimpa med grönsaker
400 g nötfärs
1 dl mjölk
2 msk ströbröd
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 ägg
½ burk soltorkade tomater i strimlor
1 dl urkärnade kalamata oliver
1 rödlök, hackad
2 vitlöksklyftor, pressade
1 riven morot
1 dl färsk basilika, hackad
Sätt ugnen på 200°. Blanda mjölk och ströbröd i en skål. Blanda efter en liten stund ned övriga ingredienser. Forma färsen till en knubbig limpa och lägg i en ugnform eller i en smord brödform. Grädda mitt i ugnen i 30-40 minuter. Servera med tex en tomatsallad eller Potatisklyftor och matyougurt smaksatt med pressad vitlök.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.