Fisk- och skaldjursgryta
10/15/2009
Fisk- och skaldjursgryta, 4 pers.
400 g vit fiskfilé, i bitar
300 g skalade räkor el. kräftstjärtar
4 dl tomatjuice eller passerade tomater
½-1 purjolök, strimlad
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 grönsaksbuljongtärning
2 tsk dillfrön
1 dl hackad färsk dill
(1 dl creme fraiche om man vill ha den krämigare, el. servera en klick i)
300 g skalade räkor el. kräftstjärtar
4 dl tomatjuice eller passerade tomater
½-1 purjolök, strimlad
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 grönsaksbuljongtärning
2 tsk dillfrön
1 dl hackad färsk dill
(1 dl creme fraiche om man vill ha den krämigare, el. servera en klick i)
Koka upp tomatjuicen med kryddorna. Lägg i fisken och låt koka någon minut. Vänd sedan ned räkorna/kräftorna och låt bli varma. Servera med ris eller bara ett gott bröd.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.