Fiskgratäng Picasso
10/21/2009
Fiskgratäng Picasso
500g vit fiskfilé
4 skivor rökt skinka, hackad
½ dl finhackad gräslök
1 msk fransk senap
1 dl riven lagrad ost
1 dl vispgrädde (+ 2 dl)
4 skivor rökt skinka, hackad
½ dl finhackad gräslök
1 msk fransk senap
1 dl riven lagrad ost
1 dl vispgrädde (+ 2 dl)
Sätt ugnen på 225. Lägg fiskfiléerna i en ugnsform. Blanda skinka, gräslök, senap, riven ost och 1 dl grädde. Häll det över fisken. Önskas mer sås så slå extra grädde runt om fisken. Gratinera i ugnen i 20 minuter. Servera med pressad potatis och grönsaker.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.